23.07.2017

Doi instagrammeri români vor realiza un jurnal live de călătorie. Ce legătură are eSKY.ro cu asta?

Ei bine, eSKY.ro a împlinit zece ani de experiență în planificarea călătoriilor, motiv pentru care a îmbrăcat haine noi și ți-a pregătit o grămadă de surprize. Una dintre ele, este concursul #10anizecidepremii, destinat tuturor călătorilor români:

Desfășurat pe o platformă specială, concursul invită călătorii să-și descopere personalitatea de aventurier printr-un chestionar interactiv, la finalul căruia vor afla ce călător dintr-un film faimos sunt în secret, plus ce tipuri de călătorii i se potrivesc.

Și pentru că vă spuneam de doi frumoși instagrammeri români: este vorba despre @yesmyfriend și @visualcri, care vor realiza un jurnal de călătorie din Martinique, live, cu recomandări și impresii personalizate pentru fiecare tip de călător.

Revenind la surprizele marca eSKY.ro , iată ce alte premii mai sunt puse în joc: o vacanța în Martinique, Caraibe, pentru două persoane, un iPhone 6s + un Apple Watch, un Samsung Galaxy S6 + un Pebble SmartWatch, cinci drone-avion, cinci dispozitive cu funcții GPS, zece vacanțe la munte, zece vouchere la Therme și zece brățări FitBit Flex.

P. S. Concursul se încheie pe 6 martie, iar detalii complete, găsiți, firește, pe eSKY.ro. Pardon, noul eSKY.ro. :)

eSKY.ro

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Legea defăimării a fost menționată de 9469x în perioada 9-11 februarie

Vodafone stabilește un record de trafic de date după weekend-ul cu Net gratuit

2 comentarii

 1. sâmbătă, 13 februarie 2016, 16:29

  Din păcate nu folosesc instagram, doar ce mai trag cu ochiul.
  Mi-e teamă că-mi va fura și mai mult timp decât o face deja FB și blogul, pe care interacționez cu plăcere dar vezi tu… n-o fac pe bani :)

  Răspunde
 2. joi, 16 februarie 2017, 11:48

  Buna Bianca,

  Imi plac referintele prezentate in articolele tale si vroiam sa-ti fac cunoscut contul meu de Instagram si blogul de travel personal, in cazul in care le gasesti interesante pentru o ulterioara colaborare.

  Te astept sa-mi faci o vizita pe journeytoplaces (Instagram) sau http://www.journeytoplaces.com (site-ul de travel personal).
  Sunt interesata de orice sugestie de promovare daca prezinta interes pentru tine ;)

  Mult succes iti doresc in continuare!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *