Doi instagrammeri români vor realiza un jurnal live de călătorie. Ce legătură are eSKY.ro cu asta?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ei bine, eSKY.ro a împlinit zece ani de experiență în planificarea călătoriilor, motiv pentru care a îmbrăcat haine noi și ți-a pregătit o grămadă de surprize. Una dintre ele, este concursul #10anizecidepremii, destinat tuturor călătorilor români:

Desfășurat pe o platformă specială, concursul invită călătorii să-și descopere personalitatea de aventurier printr-un chestionar interactiv, la finalul căruia vor afla ce călător dintr-un film faimos sunt în secret, plus ce tipuri de călătorii i se potrivesc.

Și pentru că vă spuneam de doi frumoși instagrammeri români: este vorba despre @yesmyfriend și @visualcri, care vor realiza un jurnal de călătorie din Martinique, live, cu recomandări și impresii personalizate pentru fiecare tip de călător.

Revenind la surprizele marca eSKY.ro , iată ce alte premii mai sunt puse în joc: o vacanța în Martinique, Caraibe, pentru două persoane, un iPhone 6s + un Apple Watch, un Samsung Galaxy S6 + un Pebble SmartWatch, cinci drone-avion, cinci dispozitive cu funcții GPS, zece vacanțe la munte, zece vouchere la Therme și zece brățări FitBit Flex.

P. S. Concursul se încheie pe 6 martie, iar detalii complete, găsiți, firește, pe eSKY.ro. Pardon, noul eSKY.ro. :)

eSKY.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Doi instagrammeri români vor realiza un jurnal live de călătorie. Ce legătură are eSKY.ro cu asta?”

 1. Din păcate nu folosesc instagram, doar ce mai trag cu ochiul.
  Mi-e teamă că-mi va fura și mai mult timp decât o face deja FB și blogul, pe care interacționez cu plăcere dar vezi tu… n-o fac pe bani :)

 2. Buna Bianca,

  Imi plac referintele prezentate in articolele tale si vroiam sa-ti fac cunoscut contul meu de Instagram si blogul de travel personal, in cazul in care le gasesti interesante pentru o ulterioara colaborare.

  Te astept sa-mi faci o vizita pe journeytoplaces (Instagram) sau http://www.journeytoplaces.com (site-ul de travel personal).
  Sunt interesata de orice sugestie de promovare daca prezinta interes pentru tine ;)

  Mult succes iti doresc in continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)