Premieră Tarom: primul instameet din istoria de 6o de ani a companiei

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut la Cristi Florea că cei de la Tarom organizează primul instameet ever. Grație stimabilei Irina, pe care chiar o felicit că încearcă să facă lucuri. E de bine, zic. Tarom, o companie cu o istorie de 60 de ani, uite că vine încet, încet în 2015, ca să zic așa, când vine vorba despre social media, motiv pentru care eu îi felicit.

#instameettarom are loc sâmbătă, 23 mai, la sediul Tarom, pe Calea Bucureștilor, 224F, Otopeni, Ilfov, de la ora 12:00.

Din motive de securitate, dacă vrei să participi, va trebui să-i trimiți Irinei un mail pe irina.alexe at tarom.ro, în care să-i spui numele tău complet, plus seria și numărul buletinului.

IMG_0968

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)