eSKY.ro a lansat o aplicație pentru mobil și oferă reduceri cu această ocazie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fiți atenți că e de bine:

Aplicația eSKY.ro, dezvoltată in house de grupul eSKY, folosește tehnologii performante, de ultima generație, pentru a oferi călătorilor acces la zborurile a peste 650 de companii aeriene, atât low cost, cât și de linie, cu destinații din întreaga lume. Astfel, prin motorul de căutare ce generează în câteva secunde rezultatele dorite, utilizatorii aleg opțiunea de zbor potrivită preferințelor specifice și obțin biletul de avion simplu, într-un timp foarte scurt, oriunde s-ar afla.

Noua aplicație oferă călătorilor posibilitatea de a rezerva bilete de avion în trei pași simplificați, astfel încât timpul economisit să fie folosit pentru interacțiunea offline alături de prieteni și familie. După introducerea detaliilor unei călătorii (plecare, sosire, perioadă și număr de pasageri), motorul de căutare afișează rezultate în timp real pentru a facilita utilizatorilor alegerea zborului potrivit pentru fiecare călătorie. La următorul pas, aceștia vor alege dintre zecile de opțiuni disponibile varianta de zbor preferată, în funcție de orarul de zbor și durata acestuia, compania aeriană, escale sau tarif. Odată verificat și ales zborul, utilizatorii vor introduce datele pasagerilor și detaliile plății, finalizând astfel procesul de rezervare.

Partea bună este că, pentru a sărbători această aplicație, eSKY.ro oferă o reducere de 5 euro pentru fiecare bilet cu orice destinație, rezervat cu ajutorul acesteia. :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)