Cât de obsedați de tehnologie credeți că suntem?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Haideți să nu vorbim despre întâlnirile care rareori se mai întâmplă fără check-in și selfie. Haideți să nu discutăm nici despre tendința de ne focusa privirile mai degrabă pe un dispozitiv cu butoane, decât pe o persoană. Haideți să nu aducem vorba nici despre panica ce ne cuprinde când rămânem fără baterie la telefon (mult mai mică decât aceea că ni s-a golit frigiderul, de exemplu). Nu vom vorbi despre toate acestea. Pentru că nu are sens și pentru că știm deja prea bine că am ajuns niște zombie la cămașă și costum.

În schimb, am putea să vorbim despre cum ne face să arătăm obsesia pentru tehnologie. Și despre ideea lui Eric Pickersgill de a sublinia această obsesie intr-un proiect fotografic.

Se numește „Removed” și cred că e limpede de ce.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cât de obsedați de tehnologie credeți că suntem?”

  1. Pingback: Studiu Cisco: „În viitor vom avea telefoane mobile, dar nu și acces la apă curentă și energie electrică” - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)