Brat Pitt, dă-te că vine io! Mă înscriu în programul ”LET’S GO YOU” de la World Class România

Dap, este adevărat. Faza cu mă înscriu în ”LET’S GO YOU”, programul de 8 săptămâni lansat de World Class România, firește. Căci, nu-i așa, partea cu Brad Pitt este așa, doar de mădăreală :)) Mădăreală, adică auto-alintare, ca să zic așa, un termen din locurile mele natale, Maramureș. Pe care l-am băgat așa, să mă ambiționeze. Căci, din ce am înțeles la lansarea oficială a programului, nu o să fie de parcă m-aș duce să beau o bere cu băieții…

Acuma, dacă este să vă spun de ce am decis să accept provocarea stimabililor de la World Class România de a intrat în acest program (m-o fi văzut ei mai rotofeu și au zis să-și facă pomană cu mine :D), explicația este simplă: s-a nimerit exact în perioada în care începusem să mă gândesc la faptul că, ajuns la 41 de ani, nu pot să-mi las doar corpul (unul superb, desigur, de Adonis de cârciumă de cartier :D) să facă toată treaba și că ar trebui să mai pun și eu umărul, tendonul și musculatura, ca să zic așa. Căci, vorba aia, #VineOVarsta… :)

Ați putea spune că nu îmi trebuia nuș ce program, mai ales de ăsta pe 8 săptămâni, să mă apuc de tras de fiare și de rotunjit bicepsul. Da, sigur, bine că sunteți voi motivați fără să aveți nevoie de ceva sau de cineva care să vă împingă de la spate! :)) Serios acuma, câți dintre voi ați pornit într-o aventură de asta (a spiritului, trupului, stomacului și a minții, ca să bag un clișeu) de la voi putere și decizie, în lipsa unui stimul extern? Ăla io, ăla io. Puțini, firește. Căci asta este firea omului, ca să o zic direct: avem nevoie de un astfel de stimul extern ca să ne apucăm de treabă și să schimbă ceva la modul serios în feng shuiul nostru intern.

De săptămâna viitoare mă apuc de treabă. O să fie greu, chiar foarte greu. Nu exercițiile în sine (deși mi s-a șoptit în cască un pic altceva…), nu dieta pe care trebuie să o bifez (de asta se ocupă stimabilul Cristian Mărgărit, pe care, cel mai probabil, o să îl urăsc profund în perioada asta :D), ci schimbarea unui mindset, ieșirea din păcătoasa obișnuiță a lui ”lasă că merge și așa. Dar, pe de altă parte, cum sunt un om căruia provocările îi dau oareșce dependență, tocmai asta îmi place: că mă forțează să schimb lucrurile mai puțin reușite (ca să nu zic mai rău…) pe care le săvârșesc în ceea ce privește sănătatea mea.

La evenimentul de lansare, am povestit cu Marius Georgescu, unul din cei aleși ca să li se pună bicepsul pe vizualurile campaniei :)) El este client World Class România de ceva ani și a început și el programul ”LET’S GO YOU”. M-a interesat în special partea cu dieta, căci – da, bine, știu, voi nu sunteți așa, motivaților! :D – sunt tare pofticios din fire (nu neapărat mâncăcios, deși…), așa că am așteptat cu stomacul palpitând să îmi spună ce se mănâncă în perioada programului. Dar, când am auzit niște feluri de mâncare ”disponibile”, m-am relaxat acut: multe dintre ele sunt chiar ce mănânc eu în mod normal. O să vă spun săptămâna viitoare mai multe despre asta, când o să debutez magistral în program.

L-am rugat pe Marius să facă o poză cu mine. Ca să mă uit la ea când o să mă doară mușchii și când un ciolan cu fasole o să mă strige pe nume :)) Și să îmi aduc aminte că și el a reușit: a pornit de la 109 kilograme și mâncat pe pofticioșenie ca mine și a ajuns un fel de Brad Pitt de Dâmbovița. Cu barbă :))

IMG_4921

Bun, vă dau niște informații oficiale despre programul ”LET’S GO YOU”. Durata, scopul și efectele vizitei acestui program în naturelul meu simțitor, de săptămâna viitoare. Dacă nu fac febră musculară la degete… :D

Cu ocazia lansării LET’S GO YOU, World Class a efectuat recent un studiu online, cu scopul de a identifica predispoziția românilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și pentru practicarea de activități sportive.

Studiul a înregistrat 4.147 de respondenți și a relevat faptul că grija pentru corp și starea de bine motivează 85% dintre români să aibă o viață activă. Mai mult, majoritatea consideră că un stil de viață sănătos înseamnă și o alimentație corectă, motiv pentru care 79% acordă o atenție deosebită acestui aspect.

LGY-2LET’S GO YOU pune la dispoziția clienților World Class un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal. În funcție de nevoile fiecăruia, programul este disponibil în trei variante: slăbire, creștere a masei musculare și menținere. De asemenea, LET’S GO YOU oferă acces la o platformă online și o aplicație pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informații despre planul alimentar, antrenamente și pot comunica prin live chat cu nutrițonistul și antrenorul personal.

Secțiunea de nutriție include recomandări și rețete care pot fi comandate sau pregătite acasă, iar cea cu antrenamente, pe lângă explicațiile necesare, conține și materiale video pentru fiecare exercițiu. În plus, se vor trimite notificări și newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dietă și sport care să ajute clienții să adopte mai ușor noul stil de viață.

“LET’S GO YOU întâmpină nevoia oamenilor pentru servicii personalizate și de a fi asistați și susținuți pas cu pas în îmbunătățirea per ansamblu a stilului de viață. Dacă până nu demult activitatea fizică era asociată exclusiv cu efort și oboseală, în prezent este parte integrantă a unei filozofii de viață pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care și rolul antrenorului personal a devenit foarte important și motivant. Cu noul program LET’S GO YOU, continuăm strategia World Class pe termen lung de a integra mersul Ia sala de sport în viața socială a membrilor noștri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Programul LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament la centrele premium W și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicația dedicată pentru mobil se poate descărca atât din App Store, cât și din Google Play.

Infografic - LET'S GO YOU

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Brat Pitt, dă-te că vine io! Mă înscriu în programul ”LET’S GO YOU” de la World Class România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.