S-au strâns 20.000 de dolari pentru aplicația Let’s Do It!

Vă dau cu bucurie această veste, mai ales că v-am mai povestit despre ce face aplicația Let’s Do It! și cum ne va ajuta să avem o Românie mai curată:

Campania de strângere de fonduri „Let’s Do It, Romania!” s-a încheiat. 20 000 de dolari au fost strânși de ONG din donații individuale pe platforma de crowdfunding Indiegogo, dar și din sponsorizări din partea unor companii private, iar fondurile vor fi folosite pentru finalizarea dezvoltării aplicației „Let’s Do It, Romania!”.

Folosind aplicația Let’s Do It!, orice român va putea oricând să marcheze pe Harta Deșeurilor orice deșeu întâlnit în oraș sau în natură, pentru ca să fie apoi raportat către autorități și îndepărtat în 30 de zile, conform legii. Voluntarul va primi constant mesaje cu statusul sesizării, până când zona este curățată.

Pentru a crea aplicația, echipa “Let`s Do It, Romania!” a realizat un parteneriat cu compania de software QUALITANCE, care a donat  câte un dolar pentru fiecare dolar strâns în campanie.

Cu ajutorul donațiilor primite, echipa „Let`s Do It, Romania!” și QUALITANCE vor finaliza dezvoltarea  aplicației de mobil și a celor două  platforme online,  Harta Deșeurilor și Registrul de sesizări către autorități, cu toate informațiile despre coordonatele GPS ale fiecărei autorități publice locale dinRomânia. Aplicația de mobil „Let`s Do It!” va fi disponibilă gratuit în Google Play și App Store și va avea pentru început doar caracteristicile principale, urmând să fie dezvoltate și altele noi pe parcurs.

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)