Let’s Do It, Danube!

Anul trecut, înaintea de acțiunea de curățare a deșeurilor inițiată de Let’s Do It, Romania!, așa arăta doar o mică parte din malul Dunării. Asta pentru că tot melteanul folosește natura pe post de coș de gunoi sau toaletă publică – și mă exprim foarte elegant când spun asta, credeți-mă.

11406899_994745073880830_1629140390904851681_nBineînțeles, la numai un an de la acțiunea de curățenie a orașelor dunărene – la care au participat peste 4400 de voluntari – malul fluviului are din nou nevoie să fie curățat.

O asemenea acțiune de curățenie va avea loc pe data de 27 iunie, chiar de ziua Dunării, când voluntarii Let’s do it, Romania! vor strânge din nou gunoaiele aruncate  pe malul fluviului.

Apropo, vă puteți înscrie și voi:

Toți cei care doresc să participe ca voluntari sunt invitați să se înscrie printr-un email la județul din care fac parte. Formatul email pentru fiecare județ este: judet@letsdoitromania.ro (exemplu: constanta@letsdoitromania.ro). Voluntarii care doresc să vină la curățenie din alte județe se pot înscrie la adresa danube@letsdoitromania.ro.

Județele implicate în acest an la ziua de curățenie sunt Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța. In aceeași zi cu acțiunea din România, va fi organizată o zi de curătenie și în Bulgaria. 

unnamed (9)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: