Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Alina Manole are emisiune în fiecare marți la SmartFM

luna patrata emisiune alina manoleRevin cu informații despre tovarășa Alina Manole (doar ce v-am spus despre cartea pe care se pregătește să o lanseze), de data această pe cale audio, cum ar veni. Pentru că stimabila bloggeriță cantautoare (dați-mi voie să îi spun așa :D) se încumetă să realizeze o emisiune la radio SmartFM, în fiecare marti, începând de mâine, 2 februarie, în intervalul 20.00 – 22.00. Emisiunea se numește – cum altfel? – ”Luna pătrată”, iar dacă vreți să intrați în contact cu realizatoarea, aveți numărul de telefon 021 331 51 59. Sau puteți să îi dați mesaj pe pagina de facebook a piesei (v-o dau mai jos, stați relax) sau pe pagina de facebook a stimabilei.

Să îi urăm succes, zic. Și să ne pătrățim un pic, așa, de încălzire :D Ah, încă ceva: dacă vreți să o vedeți în concert, pe 10 februarie preastează corespunzător :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.