Alina Manole are emisiune în fiecare marți la SmartFM

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

luna patrata emisiune alina manoleRevin cu informații despre tovarășa Alina Manole (doar ce v-am spus despre cartea pe care se pregătește să o lanseze), de data această pe cale audio, cum ar veni. Pentru că stimabila bloggeriță cantautoare (dați-mi voie să îi spun așa :D) se încumetă să realizeze o emisiune la radio SmartFM, în fiecare marti, începând de mâine, 2 februarie, în intervalul 20.00 – 22.00. Emisiunea se numește – cum altfel? – ”Luna pătrată”, iar dacă vreți să intrați în contact cu realizatoarea, aveți numărul de telefon 021 331 51 59. Sau puteți să îi dați mesaj pe pagina de facebook a piesei (v-o dau mai jos, stați relax) sau pe pagina de facebook a stimabilei.

Să îi urăm succes, zic. Și să ne pătrățim un pic, așa, de încălzire :D Ah, încă ceva: dacă vreți să o vedeți în concert, pe 10 februarie preastează corespunzător :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)