Idei de cadouri: Dacă vă bate gândul să vă luați căști audio, ia luați de aici variante!

Zilele trecute am tras o fugă până la AVStore. La showrooom, adică, nu pe site :)) În mintea mea, așa era, o scurtă fugă. Dar m-am înșelat amarnic. Pentru că, din secunda doi în care am fost preluat de musiu Bogdan (ceva șef pe acolo, nu mă întrebați :D) și până în secunda doi în care am ieșit pe ușa showroomului a trecut fix 1 oră. Dap, 1 oră. Căci, mă înțelegeți, când m-am dedat la ascultat chestii pe jdemii de dispozitive și din jdemii plus 1 unghiuri de ”tragere”, când am început să mă uit și la niște proiectoare jmekere de zici că eram la cinema, ei bine, m-am lăsat dus de val… :D

O să vă spun mai multe despre ce se întâmplă și pe puteți găsi pe acolo. Dar acum nu am vreme. Serios, nu am vreme, sunt pe repede înainte :)) Așa că o să vă dau doar niște idei de căști, dacă tot vă gândiți să luați un cadou pentru cineva sau să vă cadorisiți voi pe voi cu așa ceva.

Dar înainte vă spun un lucru pe care l-am simțit din plin când am fost acolo: ideea este să mergeți la cei de la AVStore și să începeți să povestiți cu ei. Dar vă avertizez: s-ar putea să veniți cu ideile voastre și să plecați cu ideile lor :))

Bun, revenind la căști audio. Puteți alege dintr-o gamă largă de produse și de prețuri, de la 100 de lei la juma de Logan :)) Vedeți că sunt multe reduceri în perioada asta, așa că intrați pe site și vedeți ce și cum.

Din ciclul ”am selectat pentru dumneavoastră” :D, eu vă dau câteva sugestii. Cu mențiunea că vedeți pozele cu toate căștile selectate în foto-galeria de mai jos (nu vă stresați, aveți pentru fiecare dintre ele foto-explicație).

Mie nu îmi plac de nici o culoare căștile alea in ear, dar, ca să fiu obiectiv ca bloggerul subiectiv, am zis să vă dau și niște Sennheiser CX 300-II PRECISION la 109 lei – preț redus de la 239 lei. Desigur, dacă stați mai bine pe portofel și sunteți fani in ear vă puteți arunca și la niște Sennheiser Momentum In-Ear G pentru iPhone sau Sennheiser Momentum In-Ear G pentru Android, la un preț de 419 lei.

Dacă sunteți mai pretențioși cu ce puneți pe cap, cum ar veni, ia luați de aici ceva de Star Wars: Jabra Stone3, la 350 de lei. Iar dacă sunteți mai sportivi, puteți opta pentru Jabra Sport Wireless+, la 359 lei.

Mie foarte tare mi-au făcut cu ochiul căștile Sennheiser Momentum On-Ear I (M2) pentru iPhone (sunt și pentru Android, nu vă impacientați :D), la 679 lei, cu o reducere de vreo 250 de lei în perioada asta.

Eu zic să intrați voi pe site la secțiunea căști audio. Căci au atât de multe încât nu are rost să mai insist io pe acilea. Vă dau doar așa, să vă clătiți ochii, niște căști Audeze LCD 2 Rosewood Fazor la 5.187 de lei. Pentru cei pentru care sunetul este the final frontier… :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Idei de cadouri: Dacă vă bate gândul să vă luați căști audio, ia luați de aici variante!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.