Idei de cadouri: Dacă vă bate gândul să vă luați căști audio, ia luați de aici variante!

Zilele trecute am tras o fugă până la AVStore. La showrooom, adică, nu pe site :)) În mintea mea, așa era, o scurtă fugă. Dar m-am înșelat amarnic. Pentru că, din secunda doi în care am fost preluat de musiu Bogdan (ceva șef pe acolo, nu mă întrebați :D) și până în secunda doi în care am ieșit pe ușa showroomului a trecut fix 1 oră. Dap, 1 oră. Căci, mă înțelegeți, când m-am dedat la ascultat chestii pe jdemii de dispozitive și din jdemii plus 1 unghiuri de ”tragere”, când am început să mă uit și la niște proiectoare jmekere de zici că eram la cinema, ei bine, m-am lăsat dus de val… :D

O să vă spun mai multe despre ce se întâmplă și pe puteți găsi pe acolo. Dar acum nu am vreme. Serios, nu am vreme, sunt pe repede înainte :)) Așa că o să vă dau doar niște idei de căști, dacă tot vă gândiți să luați un cadou pentru cineva sau să vă cadorisiți voi pe voi cu așa ceva.

Dar înainte vă spun un lucru pe care l-am simțit din plin când am fost acolo: ideea este să mergeți la cei de la AVStore și să începeți să povestiți cu ei. Dar vă avertizez: s-ar putea să veniți cu ideile voastre și să plecați cu ideile lor :))

Bun, revenind la căști audio. Puteți alege dintr-o gamă largă de produse și de prețuri, de la 100 de lei la juma de Logan :)) Vedeți că sunt multe reduceri în perioada asta, așa că intrați pe site și vedeți ce și cum.

Din ciclul ”am selectat pentru dumneavoastră” :D, eu vă dau câteva sugestii. Cu mențiunea că vedeți pozele cu toate căștile selectate în foto-galeria de mai jos (nu vă stresați, aveți pentru fiecare dintre ele foto-explicație).

Mie nu îmi plac de nici o culoare căștile alea in ear, dar, ca să fiu obiectiv ca bloggerul subiectiv, am zis să vă dau și niște Sennheiser CX 300-II PRECISION la 109 lei – preț redus de la 239 lei. Desigur, dacă stați mai bine pe portofel și sunteți fani in ear vă puteți arunca și la niște Sennheiser Momentum In-Ear G pentru iPhone sau Sennheiser Momentum In-Ear G pentru Android, la un preț de 419 lei.

Dacă sunteți mai pretențioși cu ce puneți pe cap, cum ar veni, ia luați de aici ceva de Star Wars: Jabra Stone3, la 350 de lei. Iar dacă sunteți mai sportivi, puteți opta pentru Jabra Sport Wireless+, la 359 lei.

Mie foarte tare mi-au făcut cu ochiul căștile Sennheiser Momentum On-Ear I (M2) pentru iPhone (sunt și pentru Android, nu vă impacientați :D), la 679 lei, cu o reducere de vreo 250 de lei în perioada asta.

Eu zic să intrați voi pe site la secțiunea căști audio. Căci au atât de multe încât nu are rost să mai insist io pe acilea. Vă dau doar așa, să vă clătiți ochii, niște căști Audeze LCD 2 Rosewood Fazor la 5.187 de lei. Pentru cei pentru care sunetul este the final frontier… :))

7 comentarii la “Idei de cadouri: Dacă vă bate gândul să vă luați căști audio, ia luați de aici variante!

 1. ITsb Reply

  Mult peste bugetul meu! :D Eu tot “testez” niște Phillips SHL 3060 de vreo juma’ de an și până acum nu m-au dezamăgit. Am și scris despre ele aici http://itsbogdan.wordpress.com/2015/12/13/alegerea-saptamanii/ !

  • Cristian China-Birta Reply

   Au cățti pentru toate bugetele, stai relax. Dă un ochi pe site și o să vezi :)

 2. Valentin Bosioc Reply

  Hmm… ia sa vedem ce au baietii astia, poate ma bag la un review ca si asa ma gandeam sa imi iau ceva casti pentru sala … ..

  • Cristian China-Birta Reply

   Păi să te bagi, stimabile! Vezi că pe site sunt niște căști pentru sport de zici ca sunt Star Trek sau ceva :))

 3. Gabriel Reply

  Am Seinnheiser HD 518 de la ei.. Sunt super ok… Veselie mare..!!

 4. zoltybogata Reply

  Casti Audeze LCD 2 Rosewood Fazor la 5.162 ron? Nu aș fi crezut că sunt la acest preț, da ce fac aceste căști? curățenie, cartofi pai? :D .Multă sănătate

 5. Marius Reply

  nu stiam despre acest site, si chiar cautam ceva mai profi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.