IKEA Foundation continuă campania „O viața mai bună pentru refugiați”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ca fapt divers, știați că la nivel global, există peste 19,5 milioane de refugiați, iar jumătate dintre ei sunt copii? Adică, în timp ce noi stăm și ne plângem de milă când plouă sau când ni se termină șamponul favorit, milioane de persoane fug de război și persecuție. Cum ziceam, ca fapt divers.

Campania „O viața mai bună pentru refugiați” a fost demarată de IKEA în 2014 și s-a derulat în magazinele IKEA din peste 40 de țări. Anul acesta, între 29 noiembrie și 19 decembrie, campania continuă, iar pentru fiecare led vândut în magazinele IKEA sau online, IKEA Foundation va dona un euro pentru a ajuta UNHCR (Agenția Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi) să ofere lumină și energie regenerabilă oamenilor care locuiesc în taberele de refugiați, transformându-le în locuri mai sigure și potrivite vieții de zi cu zi.

Fondurile strânse în campanie se vor transforma în surse solare de iluminat stradal, lanterne solare pentru uz domestic și sisteme energetice solare care vor spori autonomia energiei în beneficiul refugiaților și comunităților gazdă din tabere de refugiați UNHCR din Asia, Africa și Orientul Mijlociu. În plus, campania va finanța accesul la educația primară în tabere.

131105 Dollo Ado, refugees, Ethiopia, Somalia, November, 2013Foto: {Åsa Sjöström} / Momentagency
131105 Dollo Ado, refugees, Ethiopia, Somalia, November, 2013Foto: {Åsa Sjöström} / Momentagency
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “IKEA Foundation continuă campania „O viața mai bună pentru refugiați””

  1. Pingback: Campania „O viața mai bună pentru refugiați” a ajus la final. Iată cu ce rezultate :D - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)