Ce oameni ați vrea să vedeți în secțiunea #LaBereCu?

Pe mine mă știți: eu sunt cu berea :) Iar unul din motivele pentru care îmi place această licoare este că reușesc – da, știu, este un talent! – să am alături niște oameni tare faini când mă dedau la acest obicei. Căci, nu-i așa, berea fără poveste este ca ideea fără aplicarea ei, adică – mă scuzați – este fără finalizare :))

De ceva vreme mă gândesc să combin cumva două dintre pasiunile mele. Adică, v-ați prins, una dintre ele este berea. A doua este, desigur, bloggingul. Și să încerc să vă aduc și vouă măcar un pic din starea de bine pe care o am când stau la o halbă cu unii sau alții, oameni faini, de la care învăț de fiecare dată cel puțin cam cât învață ei de la mine (căci, firește, cu toată modestia de care nu mă simt în stare, și eu sunt un om fain).

Și mi-a venit ideea de a face o secțiune pe acest blog, una pe care să o intitulez generic #LaBereCu. Și în care să vă povestesc despre cum a fost întâlnirea mea, la o bere, cu unul sau altul. Pe formatul discuției pe care am avut-o cu Teo Milea sau cu cea cu Norbert Tako. Adică io să îmi beau berea cu oamenii și apoi să vă raportez cum a fost.

Cumva, dacă vreți, ar fi un fel de declinare mai informală a ceea ce am făcut cu emisiunea Brandu lu Chinezu, unde am avut extraordinara ocazie să cunosc niște oameni foarte mișto, care mi-au pompat mult mai multă încredere în România decât aveam înainte. Cam așa ceva aș vrea să fac și eu cu secțiunea #LaBereCu: să vă arăt că avem oameni care chiar pot să demonstreze că România este un pic mai frumoasă decât credeați cei mai mulți dintre voi :)

Acuma, ca să fiu sincer, nu garantez 100% că o să dau drumul secțiunii. Pentru că încă mă gândesc la multe chestiuni de astea organizatorice, dacă vreți. Dar, ca parte a pregătirilor, am zis că este obligatoriu să vă întreb dacă v-ar plăcea să vedeți așa ceva la mine pe blog și, foarte important!, dacă aveți niște propuneri de oameni pe care ați vrea să îi vedeți în secțiunea #LaBereCu.

Așa că vă rog să îmi spuneți cum vi se pare ideea, cum ați vedea-o aplicată, să veniți cu idei, propuneri, recomandări de oameni cu care să ies la bere, orice vă vine în minte, indiferent de cât de șuie vi s-ar părea ideea voastră (sut fan de idei lovite cu pucul, mare fan!).

Vă mulțumesc de pe acum :)

tulnic

3 comentarii la “Ce oameni ați vrea să vedeți în secțiunea #LaBereCu?

 1. Tiberiu Cazacioc Răspunde

  Cu siguranta #laberecu oamenii care se ocupa de cu berea din microberarii, berea alternativa. Fabrica de Bere Buna, Clinica de Bere, etc…Despre bere artizanala, bere alternativa, de ce este buna ea…

 2. Catalin Răspunde

  Salut,
  Imi place ideea, dar as vedea-o mai degraba fie ca un material video (cum era la Brandu’ lu’ Chinezu), fie text+video. Gandeste-te cum ar fi fost interviurile tale cu Adrian Ordean, Adrian Georgescu sau Florin Piersic Jr. scrise si nu filmate. Si-ar fi pierdut pe putin jumatate din savoare.
  Brandu’ era o emisiune la care ma uitam cu placere si cred ca ar trebui sa mergi aproximativ pe acelasi format. N-ar strica in plus un pic de ritm (dar dupa o bere omu’ parca vorbeste mai usor) si, neaparat, niste intrebari mai putin confortabile adresate interlocutorului. De exemplu: daca vorbesti cu un muzician sa nu-l intrebi sec „pe cand urmatorul album”, ci „dupa vanzarile catastrofale ale albumului precedent, am vazut ca te-ai decis sa-ti incerci din nou norocul. Pe cand data lansarii?”
  Ca propuneri de invitati as avea asa:
  – din zona bloguri/jurnalism: Catalin Tolontan, Simona Tache si Cezar Dumitru (imperatortravel.ro)
  – din lumea sportului: Gabi Balint, Adriana Nechita sau (de ce nu?) Cornel Dinu :)
  – in muzica sunt multi oameni faini, dar mi-ar face placere sa-i vad invitati la tine pe Marius Moga, Cristi Minculescu, Monica Anghel sau (uite ceva mai rau) Negru de la Negura Bunget, cea mai cunoscuta trupa romaneasca de metal de peste hotare.
  – film/teatru: as zice Mimi Branescu, Cristian Iacob si Vlad Ivanov
  Cam atat…Daca imi mai vin idei, completez lista :)

 3. Natural Răspunde

  Hmmm, dupa ce faci mai multe editii cred ca ar merge o degustare de bere pe la noi :) Indiferent de invitat, as puncta si pe beneficiile sanatoase. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: