Se lansează cartea Superscrieri: Drumul generației noastre

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce poate fi mai fain decât să aduni într-un singur loc cele mai bune materiale jurnalistice din ultimii cinci ani? Că despre asta vorbim când ne referim la Superscrieri: Drumul generației noastre:

Cu ocazia aniversarii a 5 ani de Premiile Superscrieri, Fundatia Friends For Friends, impreuna cu BRD – Groupe Société Générale, lanseaza cartea Superscrieri: Drumul generatiei noastre, care regrupeaza un best of al materialelor care au luat premiul I sau Superscrierea Anului intre 2011 si 2014 la Premiile Superscrieri. Antologia cuprinde 24 de materiale de non-fictiune, purtand semnatura a 22 de autori romani, unele dintre ele la prima lor aparitie pe print. Lansarea este insotita de o expozitie de ciorne ale autorilor din carte, care va avea loc miercuri, 30 septembrie, de la ora 19:00, la Art Yourself Gallery (Clucerului 88).

Cei 22 de autori prezenti in carte sunt: Attila Biro, Radu Ciorniciuc, Ioana Cirlig, Andrei Craciun, Cristian Delcea, Laurentiu Diaconu-Colintineanu, Iulian Enache, Lorena Lupu, Sintia Radu, Luiza Vasiliu, Teodora Neagu, Stefan Mako, Oana Sandu, Elena Stancu, Philip Ó Ceallaigh, Vlad Stoicescu, Mihnea Maruta, Tea Teodorescu, Ani Sandu, Anca Simina, Vlad Ursulean, Lina Vdovii.

Cartea va fi disponibila in retelele Carturesti si Humanitas, iar incasarile de pe urma vanzarii vor fi redistribuite catre un premiu special la urmatoarea editie a Premiilor Superscrieri, in 2016.

unnamed (7)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)