Lăsaţi superscrierile să vină la mine!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Iniţial, recunosc, am vrut să adresez această provocare/apel doar bloggerilor, căci, mă ştiţi deja, prestez pe plantaţia blogosferică de ceva vreme şi tare îmi place să am din ce în ce mai mulţi tovarăşi 2.0 şi din ce în ce mai buni şi din ce în ce mai faini alături de mine, de noi. Pentru că numai aşa e faină lumea asta 2.0, cu tovarăşii alături, singur eşti doar un exponat care se admiră singur mai mult decât este admirat…

Am vrut să mă adresez bloggerilor, zic. Dar m-am oprit. Pentru că aici vorbim despre Superscrierea Cititorilor. „Hopaaaaa – aţi putea spune – chinezu zice că bloggerii nu sunt în stare de Superscrieri!!!” Doar că v-aţi înşela, desigur. Nu numai că eu cred cu maximă tărie că bloggerii pot scrie bestialişăn (unii chiar o fac, cu o frecvenţă de-a dreptul enervantă), ba chiar vreau ca această ispravă să fie câştigată de un blogger. Şi o să fac tot posibilul să promovez această ispravă în rândul bloggerilor care cred eu că ne-ar putea lovi decisiv cu o superscriere :) Căci cam atât îmi permite „fişa postului” să fac, vedeţi mai jos de ce spun asta.

Numai că, de data aceasta, nu am cum să mă adresez doar bloggerilor. din două motive mari şi late. Pe care le dateliez puţintel mai jos.

Există o mare diferenţă între a scrie şi a posta. Atunci când postezi pe blogul tău, iei în calcul mult mai multe variabile decât atunci când scrii doar ca să scrii, simplu spus. Pentru că focusul este pe ce faci ca blogger, nu pe scriitura în sine, cum se cere cu ocazia excelentei iniţiative – trebuia să fi spus asta de la început… – Superscrierea Cititorilor. Şi atunci, normal, trebuie ca blogger să îţi schimbi un pic zoomul şi să te concentrezi pe scriitura în sine, nu şi pe aspectul tehnic (ahref şi alea alea), context (scrii ceva pentru că atunci e momentul), abordări de nişă (domeniul pe care prestezi) etc. Hai să o spun altfel: câte din postările de pe blogurile voastre le-aţi înscrie în această competiţie? Dap, v-aţi prins. Dar câte subiecte pe care le-aţi abordat în postările voastre le-aţi înscrie în competiţie dar numai după ce le-aţi lua un pic la pilă şi v-aţi focusa să le scrieţi, nu doar să le postaţi? Dap, v-aţi prins.

Aş fac o discriminare dacă m-aş adresa doar bloggerilor. Şi nu doar pentru că aşa zice Regulamentul. Ci pentru că Superscrieri se adresează tuturor celor care au fiorul ăla de îi îndeamnă să spună ce au de spus cui vrea să îi asculte. Chiar dacă nu au blog. Unii dintre voi aţi văzut chiar aici la mine nişte comentarii- fluviu splendide, care erau de multe ori mai bune decât postarea în sine şi care erau scrise de oamenii care nu aveau blog. Ei bine, nu am cum să nu îi îndemn pe aceştia şi pe cei care gândesc şi simt ca ei să se înscrie şi să superscrie :)

No bun, acestea fiind spuse, vă îndemn să vă apucaţi de superscris. Cu menţiunea că o să fiu cu ochiul pe voi ca pe butelie :D Căci mi s-a făcut onoarea (pe care am primit-o cu maximă emoţie şi după ce i-am întrebat pe cei de la Friends Advertising, organizatorii isprăvii, „bre, sigur mă vreţi şi pe mine în juriu?!” :D) să fiu în juriu alături de Alex Ciucă, Alex Gâlmeanu, Amalia Fodor, Andreea Burlacu, Bogdana Butnar, Bogdan Theodor Olteanu, Corina Vasile, Elena Cîrîc, Mădălina Uceanu, Maria Besnea, Monica Jitariuc, Sintia Radu, Tudor Chirilă și Vlad Stroescu.

Dacă simţiţi în coraconul vostru propriu şi personal că ar merita să susţineţi isprava, ia luaţi bannere şi ce mai trebuie.

Poster SUPERSCRIEREA Primaverii v2

Super-premiile pentru autorul textului câștigător:

 1. 300 €
 2. Cărți:
  • De la editura Humanitas, un set de 10 cărți, dintre care una cu autograf de autor Humanitas
  • Două albume igloopatrimoniu de la Igloo
   Geamii
    Hateg
  • De la Okian
   Lincoln
    Point your face at this Start your business in 7 days
  • De la editura Publica
   O singura scoala pentu toata lumea Wikinomics Informatia, o istorie, o teorie, o diversiune
  •  De la editura Vellant
   Microfictiuni Doctrina socului Lizica Codreanu
 3. Tea Chest de la  Tea Forte. O colecție diversă de 40 de infuzii, câte două piramide din mătase pentru fiecare douăzeci de arome Tea Forte. Pe capacul cufărului vei găsi o descriere detaliată care te va ghida în explorarea aromelor de ceai. O cutie frumoasă care poate fi ușor refolosită pentru stocarea ceaiurilor Tea Forte.
  Tea Chest - Tea Forte
 4. O imprimantă foto compactă Canon Selphy CP-800 oferită de F64. Pentru super povești în imagini. Povești pe care le poți lăsa moștenire, pentru că materialele imprimate rezistă 100 de ani. În plus, imprimanta are și ecran LCD pe care poți vizualiza fotogafiile dacă printezi direct de pe cameră sau de pe card.
  SELPHY CP800 BLACK FSL w 10x15_16180 (1)

 Super-premiile pentru cititorul care a propus textul câștigător:

 1. Cărți:
  • De la editura Humanitas, un set de 10 cărți, dintre care una cu autograf de autor Humanitas
  • Două albume igloopatrimoniu de la Igloo
   Geamii
    Hateg
  • De la Okian
   My animals and other family Drawing your life Midnight in Peking
  • De la editura Publica
   O singura scoala pentu toata lumea musai-list Cercul inovatiei
  • De la editura Vellant
   Serafimul Zambezi Operele ales ale lui TS Spivet Inima cusuta
 2. Setul de ceainice din sticlă pentru ice tea și un pachet de 5 piramide de ice teade la  Tea Forte. Infuzează ceaiul fierbinte în ceainicul mic cu capac și răcorește într-o clipă ceaiul proaspăt și delicios turnând infuzia din vasul de deasupra peste gheața aflată în ceainicul-suport. Acest set poartă semnătura liniei Tea-Over-Ice™, iar recipientele moderne au un aspect aparte, dramatic, fiind din sticlă rezistentă la temperatură înaltă, prelucrată de suflători în sticlă. Se folosesc împreună cu piramidele din mătase Five-Over-Ice, special concepute pentru acest set.
  Tea-Over-Ice
 3. Canon X MARK I MOUSE oferit de F64. Este un instrument 3 în 1: mouse wireless, calculator cu 10 digiți și tastatură numerică pentru PC sau Mac. Ca să aducă puțină inovație pe biroul tău. Și dacă ești și fan reciclare, poate te-ar interesa să știi că e făcut parțial din materiale reciclate de copiatoare Canon.Canon X MARK I MOUSE

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Lăsaţi superscrierile să vină la mine!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)