Eşti în stare să scrii pentru 1000 de euro?

Pardon my direct and monetary French, dar despre asta este vorba pentru mulţi dintre noi în propoziţie, în primul rând. Căci nu e ici de colo ca scriitura ta să fie apreciată cu 1000 de euro pe sărăcia asta de vremuri. Sigur că există şi alte beneficii dacă te decizi să participi la Superscrieri, cum ar fi că în sfârşit te apuci de scris (haide, bre, nu o mai da cotitită, m-am saturat să tot aud că o să te apuci săptămâna viitoare) sau că intri într-o competiţie (mama progresului de la un anumit nivel încol). Dar, înainte de toate, cei 1000 de euro sună într-un mare fel… Dar nici cu celelalte premii nu mi-e ruşine.

Vă mai spun doar că trebuie să citiţi foarte atent regulamentul. Şi că juriul este format din Alexandra Badiciou MateiLarisa GhitulescuLidia BodeaMihnea MarutaPetrisor ObaeTeodor Tita si Vlad Petreanu. Vă spun asta pentru că ştiu că unii dintre voi nu participă la astfel de concursuri din cauză că au ceva cu anumiţi membri ai juriului, aşa că e mai bine să ştiţi din start.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Eşti în stare să scrii pentru 1000 de euro?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)