#CeVrăjiMaiFacBloggerii Ivo Bobal o arde cu #Calatorestecumine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte tare ideea lui Ivo Bobal #Calatorestecumine! Adică, mă rog, pentru cei care sunt corespunzător loviți cu pucul, așa cum este el :)) Îmi propun să le urmăresc aventurile, căci se anunță un drum plin de isprăvi cumsecade, desigur :D Mai ales că o să fie și cu premii (nu știu exact ce și cum, vedem noi), așa că vă recomand să stați cu ochi pe htag pentru că nu se știe de unde sare premiul, vorba aia. Ei pleacă în aventură de mâine, 14 august.

Care-i ideea?

”Proiectul #Calatorestecumine se bazeaza pe interactiunea cu oamenii. Noi plecam sa filmam un documentar de travel, pe motociclete, prin Romania, dar traseul nostru este decis de catre utilizatorii activi. De exemplu: Plecam vineri din Bucuresti, incotro? Vom vedea A doua zi, idem! Singurele reguli vor fi: Ne propui o destinatie pana in 300 de km de locul unde suntem noi, dar nu ne trimiti inpoi de unde am venit. Deci daca din Bucuresti ajungem la mare, a doua zi nu ne putem intoarce spre Bucuresti, sau sa mergem in Giurgiu”, zice Ivo.

Se pare că este primul proiect de acest gen din lume. Adică un documentar de travel, prin Romania, pe motociclete, in care destinatiile sunt decise de catre userii activi din SM.

Drum bun, tovarăși, selfie fie cu voi… :))

LGO12

Parteneri de drum: Petrom
Partneri proiect: Banca Transilvania, Renault, Garanti Leasing, Ost Transport, Continental Hotels, Ministerul Turismului (da, aia cu frunza )
Parteneri foto-video: F64, Canyon,
Parteneri logistic: TNT
Parteneri media: Discovery, RockFM, Trilulilu, 273 de locuri din Romania
Sustinatori: RedBull, Jagermeister, JackDaniels

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)