#CeVrăjiMaiFacBloggerii Ariel Constantinof a fost exmatriculat din cauza blogului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru că mi-a plăcut la modul corespunzător când am fost prezent în emisiunea WALL STREET 360 şi pentru că apreciez la modul corespunzător faptul că săptămâna trecută a fost săptămâna boggingului, am zis să întorc şi eu favoarea (atâta cât contează, desigur) şi să pun acilea la mine toate emisiunile care au fost difuzate în această săptămână. Pe care, fireşte, vi le recomand, căci sunt foarte interesante poveştile celor invitaţi, me included :))

Astăzi, Ariel Constantinof. Aşa, ca un sumar al emisiunii, vă dau mai jos concluziile pe care le-au tras colegii de la Wall-Street.ro.

ariel constantinof

Broadcast live streaming video on Ustream

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)