#CeVrajiMaiFacBloggerii Claudiu Ciobanu o arde cu încăpățânare cu #masinadefamilie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De fiecare când mă întreabă lumea ”care este secretul tău ca blogger de ai ajuns unde ai ajuns?”, răspunsul meu este că nu există nici un secret. Ci doar chestii firești, naturale, pe care oricine le are la îndemână, doar că sunt cam anoste, ca să zic așa, drept pentru care nu prea le bagă lumea în seamă și, mai ales și din păcate, nu pune preț pe ele. Una din aceste chestiuni de o naturalețe copleșitoare și cu rezultate excelente dacă te ții cu dinții de ea este încăpățânarea feroce de a crede că ce faci tu este bine și că, în cele din urmă, o să obții beneficii din asta.

De aceea îmi place încăpățânarea cu care Claudiu Ciobanu merge înainte cu, de altminteri, excelentul proiect #masinadefamilie. Motiv pentru care îl salut și îi doresc încăpățânare maximă în continuare!

Ultimul episod, ca să îi zic așa, înseamnă plimbarea familiei lui Claudiu cu un Peugeot 3008 HYbrid4.

IMG_10151-1024x683

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)