#CeVrăjiMaiFacBloggerii Daniel Mitre vrea să se plimbe 800 de km pe El Camino

Well, când văd idei de astea crețe, mi se încrețește și mie dorul de ducă :D Adevărul adevărat este că, de ceva vreme, mi s-a pus în cap (undeva prin cotlonul ăla de ”cum ar fi dacă”…) să fac și eu, cândva, traseul El Camino, pe care și-a propus să îl facă și Daniel Mitre.

Colegul de blogosferă a lansat și o campanie de crowdfunding, prin care vă invită să donați, cât puteți, ca să se poată așterne la drum, ca să zic așa. Dacă donați minimum 100 de lei, Daniel vă recompensează cu ședințe de terapie în cadrul proiectului Terapie pentru Îngeri (și am auzit că e chiar bun la ce face!).

De ce face Daniel asta? Păi să îi dăm cuvântul :)

Parti din kilometri parcurși de mine îl voi transforma simbolic în ore de terapie pentru copii cu dizabilități, o continuare a proiectului Terapie pentru Îngeri, proiect care a adunat până în prezent peste 200 de beneficiari direcți. Obiectivul general este oferirea de servicii de kinetoterapie și masaj copiilor cu dizabilități, în mod gratuit. În toamnă, vom alege împreună beneficiarii și sunt foarte multe organizații cu care colaborez și care au nevoie de astfel de servicii. Organizații implicate direct în proiectul “Terapie Pentru Îngeri”: Asociatia Down Bucuresti, Asociația Integra, Asociația Culori cu Suflet.

Sau puteți dona 10 Euro (ceea ce am făcut și eu), prin SMS, găsiți detalii pe pagina campaniei.

Succes, Daniel!

Un comentariu la “#CeVrăjiMaiFacBloggerii Daniel Mitre vrea să se plimbe 800 de km pe El Camino

  1. Madalina Iancu Reply

    Succes stimabile Daniel! Daca vrei, vino la mine la instructaj ca eu l-am facut pe ala scurt, pentru incepatori :) Si poate ma si misc sa scriu o carte anul asta despre experienta nemaipomenita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.