Ați văzut elefantul de la meciul Steaua – Dinamo?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când zic elefant, chiar la un elefant mă refer, nu la cum ați fi putut bănui unii că vreau să iau la caterincă ceva jucător :)) Este vorba despre elefantul care este simbolul campaniei ”Nu-ți întoarce spatele”, menită să atragă atenția asupra durerilor inflamatorii de spate, lansată de Liga Română contra Reumatismului şi Societatea Română de Reumatologie. Vă recomand, din nou, să intrați să vă faceți testul de evaluare, pentru că s-ar putea să aveți o problemă mai gravă decât ce credeți voi și este bine să știți asta din timp.

Cei care v-ați uitat la meciul dintre Steaua și Dinamo de pe Arena Națională (unul chiar frumos, cu mult peste ce ne-a obișnuit fotbalul nostru), ați văzut că echipele și arbitrii au intrat în teren cu niște tricouri pe care puteați vedea mesajele campaniei. Iar la fotografia de grup de la începutul meciului ”vedeta” a fost un banner mare cu elefantul și cu campania. Am avut bucuria să am un cititor în tribune, câștigător al concursului pe care l-am organizat pe blog :)

Pe lângă ce s-a întâmplat pe teren, unii dintre cei prezenți pe stadion ați putut vedea și niște stimabili care purtau niște elefanți în spate. Așa cum l-am purtat și eu pe Romi timp de o săptămănă :)

Salut pe această cale faptul că Liga Națională de Fotbal s-a implicat să susțină această campanie. Pentru că mare nevoie este de o expunere cât mai mare a acestui mesaj, ca să audă cât mai multă lume despre inițiativă. Mai ales cei care bagă durerile de spate în categoria ”lasă că trece”…

elefant meci

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)