Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ați văzut elefantul de la meciul Steaua – Dinamo?

Când zic elefant, chiar la un elefant mă refer, nu la cum ați fi putut bănui unii că vreau să iau la caterincă ceva jucător :)) Este vorba despre elefantul care este simbolul campaniei ”Nu-ți întoarce spatele”, menită să atragă atenția asupra durerilor inflamatorii de spate, lansată de Liga Română contra Reumatismului şi Societatea Română de Reumatologie. Vă recomand, din nou, să intrați să vă faceți testul de evaluare, pentru că s-ar putea să aveți o problemă mai gravă decât ce credeți voi și este bine să știți asta din timp.

Cei care v-ați uitat la meciul dintre Steaua și Dinamo de pe Arena Națională (unul chiar frumos, cu mult peste ce ne-a obișnuit fotbalul nostru), ați văzut că echipele și arbitrii au intrat în teren cu niște tricouri pe care puteați vedea mesajele campaniei. Iar la fotografia de grup de la începutul meciului ”vedeta” a fost un banner mare cu elefantul și cu campania. Am avut bucuria să am un cititor în tribune, câștigător al concursului pe care l-am organizat pe blog :)

Pe lângă ce s-a întâmplat pe teren, unii dintre cei prezenți pe stadion ați putut vedea și niște stimabili care purtau niște elefanți în spate. Așa cum l-am purtat și eu pe Romi timp de o săptămănă :)

Salut pe această cale faptul că Liga Națională de Fotbal s-a implicat să susțină această campanie. Pentru că mare nevoie este de o expunere cât mai mare a acestui mesaj, ca să audă cât mai multă lume despre inițiativă. Mai ales cei care bagă durerile de spate în categoria ”lasă că trece”…

elefant meci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.