Grand Cinema & More îi invită pe copii la cursuri de modă, teatru, canto sau film

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragi părinți, dacă vreți să îi ajutați pe copiii dumneavoastră să aibă o vacanță în care să învețe ceva, dar să se și distreze, ar trebui să îi înscrieți la Grand Summer School:

Grand Cinema & More si Grand Combo organizeaza Grand Summer School in perioada 27 iulie – 28 august, un program inedit de studiu pe perioada vacantei. Programul este menit sa ofere copiilor cursuri si activitati care nu se regasesc de obicei in curriculumul scolar, cum sunt atelierele de moda, canto, teatru sau film.

Tema cursurilor Grand Summer School este Libertatea, concept pe care cei mici va trebui sa il interpreteze si sa il ilustreze in maniera proprie, avand ca modalitate de exprimare una dintre cele patru forme de arta. Copiii vor avea la dispozitie cele mai noi instrumente educationale: cel mai bun echipament audio-video si o zona de joaca generoasa.

Fiecare dintre cele patru ateliere se desfasoara pe o perioada de cinci zile, de luni pana vineri, si se adreseaza copiilor intre 7 si 12 ani, care doresc sa profite de vacanta de vara intr-un mod distractiv si util in acelasi timp. Astfel, printre lucrurile inedite pe care le vor invata se numara cum sa creeze propriul film, cum sa realizeze costumele potrivite pentru o piesa de teatru sau sa intoneze acorduri complicate. Indiferent de cursul ales, copiii vor lucra in echipe, misiunea lor fiind de a crea cel mai spectaculos show pentru parinti, bunici sau prieteni, prin combinarea tuturor celor patru tematici. Echipele trebuie sa lucreze impreuna pentru reprezentatia finala.

Numarul maxim de copii participanti la fiecare curs este de 10. Ei se vor imparti in grupe egale pentru a colabora cu copiii din celelalte ateliere. In acest fel, va fi stimulata interactiunea dintre ce mici si se vor realiza o distributie si o insusire clara a sarcinilor.

Taxa de inscriere este de 300 de lei, cost ce acopera toate cheltuielile, inclusiv masa de pranz.

Atelierele se vor desfasura îintre orele 10.00-16.00, in incinta Grand Cinema & More si a Grand Combo, din cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City. Programul complet poate fi consultat pe pagina de Facebook a Grand Entertainment, precum si aici.

unnamed (11)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)