Cătălin Buliga, noul Technology Director al Vodafone România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Reprezentanții Vodafone Romania anunta că îl numesc pe Cătălin Buliga, in prezent Head of Fixed Access Network in cadrul companiei, in functia de Technology Director, incepand din 1 mai 2016.

Acesta va face parte si din echipa executiva de management, incepand din aceeasi data. Catalin Buliga s-a alaturat Vodafone Romania din septembrie 2015.

Catalin Buliga este un profesionist telecom cu o bogata experienta si revine la Vodafone Romania, unde a ocupat pozitii de conducere in zona de tehnologie timp de 10 ani, pana in 2008. Ulterior, a detinut functii de conducere in cadrul UPC timp de sapte ani, incluzand rolul de CTO al UPC Romania si UPC Ungaria. Catalin Buliga a absolvit Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, in 1995.

Catalin Buliga il inlocuieste pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat in rolul de Technology Director, Vodafone Spania, incepand din 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alaturat Vodafone Romania in iulie 2012 si a fost determinant in dezvoltarea si lansarea Supernet 4G, care apoi a fost certificata de doua ori consecutiv “Best in Test” pentru voce si date de catre P3 Communications. Datorita management-ului sau, reteaua certificata a Vodafone Romania a devenit prima retea garantata din Romania. Giovanni Chiarelli a condus agenda Vodafone de a oferi o experienta superioara clientilor si de a consolida diferentierea brand-ului.

catalin buliga

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)