De pe 1 iulie, sunteți așteptați la KineDok. Aviz amatorilor de filme documentare!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

One World Romania este momentan în febra pregătirilor pentru KineDok, un proiect fain, care își propune să ne încânte până la finalul anului cu 12 filme din centrul și estul Europei  care vor fi proiectate în 20 de locații din 14 orașe din România.

Aviz pasionaților de documentare, zic!

Pe 1 iulie începe KineDok: la ora 19:30 la cinema Elvire Popesco va fi proiectat documentarul „Turneul de la Besence”, zis și „Men with Balls”. Cuvântul „balls” înseamnă, în acest caz, mingi. Cel care le va servi va fi chiar protagonistul filmului, primarul satului maghiar Besence, prezent la București. Ignácz József a construit cu fonduri europene un teren de tenis în localitatea ce numără 126 de suflete și un șomaj de 98%. Dânsul va susține un meci verbal și amical cu publicul bucureștean și cu presa. Apoi József va pleca la Timișoara și la Arad, unde pe 2 și 3 iulie vor avea loc următoarele proiecții ale filmului.

Kindedok-page-001

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De pe 1 iulie, sunteți așteptați la KineDok. Aviz amatorilor de filme documentare!”

  1. Pingback: KineDok a pornit la drum prin țară - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)