Oferte speciale până pe 9 august la KLM

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce vă mai place să călătoriţi :D Văd asta în special pe facebook, unde timlineul este, în esenţă, de multe ori prilej de enervare. Cu drag, desigur, dar tot enervare :)) Căci cum este ca tu să stai la birou, când sunt 35 de grade afară, iar pe facebook să îţi vezi friendşii că sunt ba în Grecia, ba în Olanda, ba în State, ba cine mai ştie pe unde? Dap, e greu, dar ne sacrificăm, desigur. Şi mai dăm şi câte un Like, de ce să nu recunoaştem… :D

Pentru cei care au gânduri de plecat înspre zări mai îndepărtate, KLM are o ofertă specială până pe 9 august, după cum puteţi vedea mai jos. Oricum găsiţi toate ofertele pe site, eu vă dau doar câteva destinaţii.

Osaka – de la 599 euro
Jakarta – de la 599 euro
Santiago de Chile – de la 799 euro

Preturile includ toate taxele si sunt valabile DOAR 3 ZILE, pe 7, 8 si 9 august 2014, iar perioada de calatorie este 25 august 2014 – 31 martie 2015, biletele nefiind disponibile intre 12 decembrie – 11 ianuarie 2015.

In plus, in luna august Air France KLM vine si cu preturi speciale la calatoriile spre India (Delhi si Bombay de la 499 euro) , valabile intre 6 si 20 august.

Tarifele includ toate taxele (taxele de aeroport si taxa de emitere a biletului).

Drum bun.

KLM Doar 3 zile August (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)