Dan Byron prestează vineri la Teatrul de Artă București

Cumva, orice aș zice despre musiu Dan Byron acilea la mine pe blog ar fi superfluu, la cât am scris despre el :)) Așa că vă dau doar informația de mai jos. Și, desigur, vă recomand să mergeți să îl ”gustați” :D

Vineri, 22 mai, de la ora 21: 15  la Teatrul de Arta Bucuresti are loc un concert-experiment solo cu Dan Byron, solistul trupei byron. Asteptati-va atat la piese de prin cariera sa muzicala cat si la alte piese definitorii ale altor artisti, toate trecute prin filtrul experimental al unei instrumentatii minimaliste cu chitara, flaut si voce.

Trupa  byron s-a format in anul 2006 in Bucuresti. Dupa trei albume de compozitii proprii (Forbidden Drama – 2007, A Kind of Alchemy – 2009 și 30 Seconds of Fame – 2013), doua proiecte speciale (Perfect – 2011 cu prelucrari ale unor piese romanesti cunoscute si Melancolic – 2014, coloana sonora a serialului original HBO “Ramai cu mine”) si doua concerte filmate difuzate pe MTV respectiv HBO (Acoustic Drama – 2008 si Live Underground – 2012, filmat in Salina Turda), byron pregatesc acum o noua productie video: Electric Marching Band cu Muzica Militara Bistrita si Corul Excelsior, concert filmat la Teatrul National Cluj-Napoca cu ocazia concertului extraordinar de pe 2 decembrie.

Preţ bilet: 30 leiRezervări: 0737.904.932 | bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete | eventim.ro | casa de bilete aflată în curtea Teatrului de Artă (zilnic 13/22)

Byron in Silver Church 022

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)