byron lansează noul single „Marea” pe 14 august la Grădina cu Filme

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum cred că v-am făcut deja capul calendar cu ai mei de la byron :D, mă rezum doar la a vă da informația de mai jos, despre concertul la care, desigur, vă invit corespunzător să participați!

Următorul album de studio byron, înregistrat în această vară la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, se apropie cu pași repezi de data lansării. Vineri, pe 14 august, va fi prezentat primul single, piesa „Marea/The Sea”, printr-un concert special și o proiecție de videoclip la Grădina cu Filme din București (Piața Lahovari, nr. 7). Concertul va începe de la ora 20:30 iar biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.eventim.ro și la casa de bilete CreArt.

Noul album byron a fost tras în această vară în Dublin la Windmill Lane, supranumit „Studioul U2”, cu sprijinul Universal Music Romania, SonyRomânia si Data Group. Înregistrările au fost făcute în High Resolution Audio, la 24 bit / 96 kHz, un nivel de fidelitate mult superior CD-urilor audio obișnuite si care reproduce sunetul exact cum a fost creat de artist în studioul de înregistrari. Folosind echipamente audio dedicate audiției High Res, ascultătorii vor avea o experiență mult mai bogată, extrem de apropiată de sunetul original din studio. 

„Pe noul album sunt 12 piese compuse de-a lungul unui an, fiecare piesă corespunzând unei luni și vorbind într-un fel despre luna respectivă – extrapolând pe baza legendelor și poveștilor asociate cu fiecare dintre ele. La un alt nivel, albumul spune de asemenea povestea relației dintre doi oameni, cu suișurile și coborâșurile ei. În calendarul albumului, Marea/The Seacorespunde lunii iunie”, spune solistul Dan Byron despre noul single și viitorul album.

Cel de-al șaselea album de studio byron urmează să fie lansat în această toamnă prin casa de discuri Universal Music România.

Haideți așadar vineri, 14 august, la Grădina cu Filme din București ca să-i ascultați pe byron în concert și să le vedeți în premieră videoclipul pentru cel mai nou single, „Marea/The Sea”. Concertul va începe de la ora 20:30 iar biletele se găsesc în rețeaua Eventim și la casa de bilete CreArt din Piața Lahovari nr. 7.

afis gradina cu filme

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)