Unde le puteți cânta la mulți ani celor de la byron :)

Eu le zic ai mei de la byron. Pentru că îmi sunt dragi. Și pentru că au o echipă tare faină. Și nu mă refer doar la cei din trupă, măh vedetelor! :D, ci și la stafful lor, jos pălăria pentru toți. Ei bine, gașca veselă aniversează 10 ani de activitate. Altfel spus, Dane, tată, ai cam bifat niște trandafiri în buchetul vieții, dreaqu de simpatic :))

Foto: Cristian Sutu

Foto: Cristian Sutu

Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România, și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri.

Fiți alături de byron în această toamnă în turneul aniversar de 10 ani! Pentru patru date din turneu, la Cluj, Timișoara, Iași și București, trupa a pregătit un show deosebit, cu invitați speciali și o componentă multimedia modernă și imersivă. Datele confirmate până acum sunt:

– 21 octombrie, Cluj, Form Space

– 29 octombrie, Timișoara, Sala Polivalentă CCIAT

– 4 noiembrie, Constanța, Doors Club

– 5 noiembrie, Galați, Daily Pub

– 11 noiembrie, Iași, Casa de Cultură a Studenților

– 12 noiembrie, Bacău, Berăria Valhalla

– 18 noiembrie, București, Fratelli Studios

– 26 noiembrie, Pitești, Hush Club

Mai multe informații în zilele ce urmează. Biletele la anumite concerte s-au pus deja în vânzare în rețelele iabilet.ro (Timișoara, Iași, București) și biletmaster.ro (Cluj) și au prețuri speciale de presale.

turneu-general-byron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: