Trupa byron reprezinta Romania in World Fest la festivalul Saarang 2014 in Chennai, India

byron vor participa la editia din 2014 a festivalului cultural Saarang din Chennai, India. Concertul lor va avea loc pe 9 ianuarie in cadrul World Fest – un eveniment multicultural la care vor lua parte artisti internationali din alte sase tari (Germania, Irlanda, Franta, Spania, Singapore si Indonezia).

„E o oportunitate inedita pentru noi, si suntem recunoscatori atat celor de la Saarang pentru invitatie cat si celor de la ICR pentru sprijinul logistic. Abia asteptam sa facem cunostinta si sa cantam impreuna cu publicul indian, suntem convinsi ca o sa iasa absolut excelent. Si, nu in ultimul rand, e minunat sa poti petrece cateva zile la 30 de grade in mijlocul lui ianuarie”, spun cei de la byron.

Saarang este festivalul cultural organizat anual in Chennai, statul Tamil Nadu, de catre Indian Institute of Technology Madras. Editia 2014 a festivalului va avea loc in perioada 8 – 12 ianuarie si asteapta peste 50,000 de participanti la diversele manifestari organizate. Pe langa World Fest, unde vor participa byron, publicul se va mai putea bucura de exemplu de o seara de muzica electronica sau de seara Rockshow, unde vor fi pe scena si colegii romani de la Grimus.

Participarea byron la Saarang este posibila cu sprijinul Institutului Cultural Roman, www.icr.ro.

Inainte de plecarea in India, in noaptea de Revelion, byron canta alaturi de prietenii de la trupa Eleven la Clubul Taranului (Strada Monetariei, nr 3)

Un comentariu la “Trupa byron reprezinta Romania in World Fest la festivalul Saarang 2014 in Chennai, India

  1. Natural Răspunde

    Foarte tare frate! La cat de multi sunt indienii o sa fie explozie pe Facebook :) Spor incantator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: