Acesta este un advertorial pentru Vodafone neplătit. Pe care l-am scris cu mare drag :) (P)

Din când în când, pe acest blog, se combină utilul cu plăcutul, ca să zic așa. Căci, mă știți, dau foarte des informații pe care eu, cu mintea mea, le consider utile pentru voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți. Și, de cele mai multe ori, aceste informații pe care le consider eu utile vin din lumea brandurilor. Căci, nu-i așa, trăim într-o lume a brandurilor, pe care le consumăm, de care ne folosim, cu care defilăm, cum ar veni. Alteori aceste informații vin din lumea social media sau din zona de cultură. Și vi le ofer, căci așa consider eu că este cuvenit.

Pe partea de plăcut, mă știți, rezonez acerb la chestiuni de coracon, pe care îmi face mare plăcere să le anunț acilea, la mine. Căci merg pe un principiu fundamental: dacă pot face un bine, de ce să nu îl fac? Iar când cele două chestiuni, utilul și plăcutul, se pupă, apoi vă dați seama că tare bine îmi pică la feng shui :D

MartinCaz concret: răspunsul celor de la Vodafone la apelul Martei Ușurelu pentru a-l ajuta pe Ionuț Tecuceanu să înregistreze EP-ul de debut. Așa, ca o paranteză, Ionuț este omul cu chitara fără de care orice Social Media Camp (apropo, s-a dat startul pentru ediția de vară, vă recomand masiv să vă înscrieți repede, că se dau locurile ca berea caldă!) nu este de conceput. El este inclus ca TVA în aceste tabere! :))

Salut cu drag implicarea Vodafone în această inițiativă și, pentru că m-am implicat și eu și am pus la bătaie blogul meu pentru sponsorul care se va implica și va dona bani pentru muzica lui Ionuț, astăzi scriu despre oferta Vodafone de mai jos. Nu că nu aș fi anunțat oricum, mă înțelegeți, căci v-am spus mai sus cum funcționez. Dar așa, în aceste condiții, o fac cu mai mult drag :)

Oferta Vodafone sună cam așa:

Clientii Cartelei Vodafone care activeaza, până la 1 iunie, extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu o luna de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat si acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia Zonga.

Clientii Cartelei Vodafone – atat cei noi cat si cei existenti – au in continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce ofera un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date.

Așa, ca o punere în context, noua promoție pentru Cartela Vodafone este susținută de o campanie de comunicare ce îl are în centru pe Raymond, un tânăr din Târgu Jiu, al cărui vis a fost să aibă o carieră în muzică. Din luna februarie,
Raymond se află în București, timp în care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu. Raymond își va lansa prima lui piesa cu un videoclip inedit, ce surprinde un concert într-o stație de autobuz din centrul Bucureștiului.

Acestea fiind zise, vă pupează tata chinezu și vă dorește să vi se împlinească visele, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Ionuț :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Acesta este un advertorial pentru Vodafone neplătit. Pe care l-am scris cu mare drag :) (P)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)