Greuceanul Jack Canfield vine în București, Cluj-Napoca și Iași. Iar eu am o ofertă specială pentru voi :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: organizatorii m-au anunțat că Jack Canfield nu mai ajunge în București și în Iași, ci doar în Cluj-Napoca, pe 10 martie. În nume personal, vă cer scuze pentru orice neplăceri pe care vi le-am creat astfel, dar această modificare nedorită nu depinde de mine, desigur. Pentru orice informații suplimentare, vă rog să îi contactați pe organizatori. Vă mulțumesc.

——————

După ce am scris că vine Jack Canfield în România (luasem dintr-un comunicat, știam că pe mulți interesează zona asta), am primit mai multe mailuri, gen ”miștooooo, știi mai multe?”. La care eu răspundeam invariabil: ”nu știu mai multe, fraților, întrebați și voi organizatorii” :))

Dar, cum se întâmplă uneori în viața mea de blogger, tocmai organizatorii m-au contactat și m-au întrebat dacă nu aș fi dispus să vă lovesc masiv cu o ofertă specială. Iar eu, păcătos în firea mea gânditoare mereu la cei care îmi fac onoarea să mă citească, uite că am acceptat :D

Așa că, special pentru cititorii blogului meu, există oferta de mai jos:

Cumpără bilet folosind codul Chinezu20 la unul din seminarele lui Jack Canfield din București, Cluj-Napoca sau Iași și beneficiezi de o reducere de 20% din costul biletului.

Jack Coperta okCine este Jack Canfield? Un Greucean, desigur, care deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times. Pe partea de brand făcut cum trebuie, ca să zic așa, este considerat ,,success coach-ul” numărul 1 al Americii și trainerul care a ,,creat” cei mai mulți milionari. Cartea sa ,,Supă de pui pentru suflet” ce a fost tradus în peste 39 de limbi.

Ce se va întâmpla la seminar? Jack o să ne prezinte 64 de principii  fundamentale pentru cei care vor să-și trăiască visul. Seminarul e structurat în 6 pași, 64 de principii și exerciții practice, pornind de la fundamentele succesului, transformarea personală, ce presupune o echipă de succes, cum să construiești relații de succes, succesul financiar până la trecerea la acțiune și aplicarea acestor pași în viața personală.

Cui se adresează seminarul? ,,Nu contează dacă țintele tale sunt să ajungi un vânzător de top, un arhitect extraordinar, să iei numai note de 10 la școală, să slăbești, să îți cumperi o casă de vis,  să ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes – principiile și strategiile sunt aceleași. Dacă le înveți și le aplici cu disciplină, iți vei transforma viața dincolo de visele cele mai frumoase” zice chiar Jack Canfield.

Acestea fiind spuse, dacă tot vreți să ajungeți să îl ascultați cum pune ”benzină motivațională” în motoarele voastre de dezvoltare (îmi permiteți această metaforă, așa-i? :D), cumpărați-vă bilete cu codul Chinezu20, căci primiți o reducere de 20% din prețul biletului.

Mult succes în tot ce faceți :)

pablo (4)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)