La Salonul Nautic Internaţional Bucureşti poți câștiga o pagaie cu autograful lui Ivan Patzaichin

Later edit: Așa, ca un motiv în plus să mergeți să vizitați Salonul, aflați că la standul ROWMANIA este prezentată linia de ambarcațiuni dezvoltată până acum, cu un plus de noutăți: Canotca Gold, Lotca Turistică și barca “Pescărușul”.

Rowmania, Salonul Nautic 2015

În mod normal, informația despre Salonul Nautic Internațional București (4-8 martie) ar fi trecut pe lângă mine fix cum trece un pinguin imperial pe lângă un vinil cu Engelbert Humperdink :)) Dar că am văzut, cu coda ochiului, o ”parolă”, cum ar veni: ceva cu Ivan Patzaichin. Și, cum am avut fantastica șansă de a sta de mai multe ori de vorbă cu Ivan (un om absolut spectaculos, din multe puncte de vedere), de fiecare dată când văd ceva legat de el, mă activez și vreau să știu mai mult.

La Salonul cu pricina, puteți câștiga o pagaie semnată de Ivan. El o să fie acolo, prin zonă, desigur, așa că poate o să aveți ocazia să dați mâna cu el și să vedeți un om de o modestie teribilă, în ciuda faptului că este un gigant mondial. Căci, în esență, Ivan este o lecție de viață pentru noi toți.

ivan patzaichin

11034243_934492129897083_7761634403070642429_n

Un comentariu la “La Salonul Nautic Internaţional Bucureşti poți câștiga o pagaie cu autograful lui Ivan Patzaichin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.