Cine vrea să vadă Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate că unii dintre voi ziceți că nu vă interesează pe voi chestia asta cu resursele umane, nu are legătură cu voi. Pe undeva, dacă îmi permiteți forțarea comparației, este echivalent cu a spune ”pe mine nu mă interesează politica!”. Căci, deși ai dreptate masivă în cercul tău strâmt și personal, dacă te uiți din perspectivă, adevărul este unul zdrobitor: poate că pe tine nu te interesează politica, dar politica este foarte interesată de tine :)) Căci legile după care bobinezi sunt făcute de politicieni. Impozitele pe care le plătești sunt dictate e politică. Și alea, alea, alea, ați înțeles ideea.

Așa și cu resursele umane. Poate că pe tine nu te interesează acest domeniu. Dar acest domeniu te afectează în moduri pe care nu le înțelegi din prima, ca să zic așa. Căci absolut orice persoană pe care o întâlnești în relațiile de zi cu zi (nu alea gen vecini sau cunoștințe) a ajuns în acea poziție în urma unui proces de recrutare. Chiar și vânzătoare de la buticul din colț, chiar dacă în cazul ei e mult să vorbim despre HR. Dar v-ați prins ce vreau să zic, trag nădejde.

Așa că, în lumina celor spuse mai sus (ah, ce expresie…), eu chiar vreau să văd Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane. Doar că trebuie să avem puțintică răbdare. Căci vom pune mâna pe el abia după Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, despre care vă raportez mai jos. Pentru ediția trecută a manualului, dați click aici.

gala hr club 1gala hr club 2gala hr club 3

Branding Gala Premiilor de Excelenta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)