Road Grand PINK, sau despre inferioritatea femeii în faţa bărbatului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În timp ce mă pregăteam să vă anunţ că are loc evenimentul Road Grand PINK, primul concurs de ciclism feminin din România (aşa cum spun organizatorii), mi-am adus aminte de ce mi-a spus o feministă de aia convinsă (genul care îmi place precum zahărul în cafea, adică deloc) când povesteam că mi-a plăcut că nişte fete au organizat o ieşire cu bicicletele prin pădure, doar ele, fetele.

Este o prostie“, a spus stimabila, “aşa nu facem altceva decât să arătăm bărbaţilor că ne sunt superiori“. Eu, uluit de o asemenea logică, cer explicaţii. “De fiecare dată când refuzăm competiţia cu un bărbat, ne dovedim inferioare lui“, a replicat ea. Am încheiat discuţia definitiv: “Draga mea, eşti de o tristeţe înfiorătoare“.

Mno, cu acestea în minte, ia uitaţi-vă şi voi la evenimentul de mai jos. Şi spuneţi-mi voi mie cum să te gândeşti, dacă eşti întreg la cap, fireşte, că o asemenea competiţie, doar pentru fete, ni le arată inferioare, nouă, bărbaţilor. Adică multora dintre noi, pentru care ideea de mişcare înseamnă să ne întindem după telecomandă. Şi care, desigur, am obosi numai uitându-ne la bicicletele alea, darămite să mai concurăm.

road grand pink 1road grand pink 2

Road Grand Pink (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)