Eu luni mă duc să văd întâlnirea lui Cornel Ilie cu EA! Vii şi tu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt, ne vedem luni, 24 noiembrie, de la ora 20.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, să vedem 1. concert Vunk (intrarea liberă) 2. cum se întâlneşte Cornel Ilie cu EA (găsiţi aici istoricul acestei oarecum ciudate întâmplări #focusonher… :D).

Pe lung, vă spun că, oricum o dai, chiar dacă nu te impresionează căutarea de-a dreptul cavalerească a lui Cornel (hmmm, cum i-ar sta călare pe un cal, cu o armură de aia… :D), vorbim despre un concert Vunk, la care ai intrarea liberă, ceea ce este în sine o seară petrecută la modul corespunzător.

Eu unul, cum este un moment important din viaţa lui Cornel (altfel nu ar fi făcut atât tam-tam pe întâlnirea cu colega cu pricina, mă înţelegeţi…), simt că trebuie să fiu alături de el în acel moment, mai ales că, după cum cei mai atenţi dintre voi ştiţi, chiar mi-am depus dosarul ca să ajung să cânt în trupă :D

Se pare că mi-a fost luată în considerare candidatura mea pentru postul de solipsist (clar asta mi se potriveşte, având în vedere că sunt the king of lip sync :D) în trupa Vunk, având în vedere că apar şi eu în clipul oficial al evenimentului. Bine, e drept că nu zic multe lucruri acolo, dar pe non-verbal sparg norma, cum ar veni, după cum puteţi vedea mai jos :))

Şi, ca să ştim dacă facem gaşcă la concert (gen unde ne întâlnim, cum stăm, câţi suntem, adică să stăm organizaţi, ca să nu fim împrăştiaţi), ia ziceţi voi în comentarii care veniţi, cu cine, ca să o punem şi noi de o peluză mică, gen, la concert :D Care concert, vă reamintesc, se înfăptuieşte luni, 24 noiembrie, în Piaţa George Enescu.

http://youtu.be/7dirDaVSnmk

cover_eveniment

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Eu luni mă duc să văd întâlnirea lui Cornel Ilie cu EA! Vii şi tu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)