29.04.2017

Eu luni mă duc să văd întâlnirea lui Cornel Ilie cu EA! Vii şi tu?

Pe scurt, ne vedem luni, 24 noiembrie, de la ora 20.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, să vedem 1. concert Vunk (intrarea liberă) 2. cum se întâlneşte Cornel Ilie cu EA (găsiţi aici istoricul acestei oarecum ciudate întâmplări #focusonher… :D).

Pe lung, vă spun că, oricum o dai, chiar dacă nu te impresionează căutarea de-a dreptul cavalerească a lui Cornel (hmmm, cum i-ar sta călare pe un cal, cu o armură de aia… :D), vorbim despre un concert Vunk, la care ai intrarea liberă, ceea ce este în sine o seară petrecută la modul corespunzător.

Eu unul, cum este un moment important din viaţa lui Cornel (altfel nu ar fi făcut atât tam-tam pe întâlnirea cu colega cu pricina, mă înţelegeţi…), simt că trebuie să fiu alături de el în acel moment, mai ales că, după cum cei mai atenţi dintre voi ştiţi, chiar mi-am depus dosarul ca să ajung să cânt în trupă :D

Se pare că mi-a fost luată în considerare candidatura mea pentru postul de solipsist (clar asta mi se potriveşte, având în vedere că sunt the king of lip sync :D) în trupa Vunk, având în vedere că apar şi eu în clipul oficial al evenimentului. Bine, e drept că nu zic multe lucruri acolo, dar pe non-verbal sparg norma, cum ar veni, după cum puteţi vedea mai jos :))

Şi, ca să ştim dacă facem gaşcă la concert (gen unde ne întâlnim, cum stăm, câţi suntem, adică să stăm organizaţi, ca să nu fim împrăştiaţi), ia ziceţi voi în comentarii care veniţi, cu cine, ca să o punem şi noi de o peluză mică, gen, la concert :D Care concert, vă reamintesc, se înfăptuieşte luni, 24 noiembrie, în Piaţa George Enescu.

cover_eveniment

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Bistriţa, pregăteşte-te că vin bloggerii din #TFB9Lumia930 peste tine!

Mărturisire: eu de când mă ştiu mă pregătesc să devin un bunic excepţional (P)

3 comentarii

 1. sâmbătă, 22 noiembrie 2014, 02:56

  Daca as fi fost din bucuresti, as fi mers cu cea mai mare placere, dar asa trebuie sa ii astept la un concert in iasi. :D

  Răspunde
 2. luiza
  sâmbătă, 22 noiembrie 2014, 15:01

  vin! plec de la munca mai devreme. si mai anunt si alti amici.pup! abia astept!

  Răspunde
 3. duminică, 23 noiembrie 2014, 14:06

  Dar oare de ce nu se organizeaza astfel de evenimente si in Cluj? :(

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *