Cam aşa a fost la evenimentul cu Omnitrixul BEN 10

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Trebuie să vă spun din start că, atunci când vine vorba despre nişte isprăvi la care vin mulţi copii, să ai animatorii care trebuie este o condiţie esenţială să iasă treaba treabă. Căci, dacă nu ai acele fete şi acei băieţi care să dea masiv în mintea celor mici, parcă lipseşte ceva :D Din fericire, la evenimentul din AFI Palace Cotroceni, organizat de Cartoon Network, unde am fost să vedem Omnitrixul BEN 10, animatorii erau pe treabă. Drept pentru care a ieşit isprava corespunzător :)

Ce e fain când eşti prezent, ca părinte, la astfel de întâmplări, este că poţi să te aşezi liniştit într-un colţ (aşa cum am făcut eu cu Cătălin Striblea, de zici că eram ăia doi moşi din The Muppets :D), căci piticii se ocupă singuri să se distreze. Desigur, ai şi varianta de a te băga şi tu în joacă, numai că, de multe ori, parcă eşti un elefant într-un magazin de porţelanuri, aşa că mai bine tragi pe dreapta şi îi laşi să se desfăşoare :))

La evenimentul cu pricina, aşa am făcut: i-am lăsat în pace să se joace cu Omnitrixul, cu personajele care au fost prezente acolo, totul sub atenta coordonare a animatorilor, cu menţiunea că stimabilul şef de trib animator a avut o energie de zile mare şi şi-a dorit mai mult victoria :))

Vă las cu câteva poze de la locul faptei, atâta cât m-a lăsat trasul pe dreapta să fac :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)