Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cam aşa a fost la evenimentul cu Omnitrixul BEN 10

Trebuie să vă spun din start că, atunci când vine vorba despre nişte isprăvi la care vin mulţi copii, să ai animatorii care trebuie este o condiţie esenţială să iasă treaba treabă. Căci, dacă nu ai acele fete şi acei băieţi care să dea masiv în mintea celor mici, parcă lipseşte ceva :D Din fericire, la evenimentul din AFI Palace Cotroceni, organizat de Cartoon Network, unde am fost să vedem Omnitrixul BEN 10, animatorii erau pe treabă. Drept pentru care a ieşit isprava corespunzător :)

Ce e fain când eşti prezent, ca părinte, la astfel de întâmplări, este că poţi să te aşezi liniştit într-un colţ (aşa cum am făcut eu cu Cătălin Striblea, de zici că eram ăia doi moşi din The Muppets :D), căci piticii se ocupă singuri să se distreze. Desigur, ai şi varianta de a te băga şi tu în joacă, numai că, de multe ori, parcă eşti un elefant într-un magazin de porţelanuri, aşa că mai bine tragi pe dreapta şi îi laşi să se desfăşoare :))

La evenimentul cu pricina, aşa am făcut: i-am lăsat în pace să se joace cu Omnitrixul, cu personajele care au fost prezente acolo, totul sub atenta coordonare a animatorilor, cu menţiunea că stimabilul şef de trib animator a avut o energie de zile mare şi şi-a dorit mai mult victoria :))

Vă las cu câteva poze de la locul faptei, atâta cât m-a lăsat trasul pe dreapta să fac :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.