Lăsaţi-vă copiii să trimită nişte felicitări clasice, de alea pe hârtie :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faină ideea celor de la Cartoon Network de a invita copiii să trimită nişte felicitări pe stil clasic, old school, ca să zic aşa, adică pe hârtie :) Îmi place tare mult iniţiativa pentru că pruncii noştri au crescut în era digitală. Şi pentru că, pentru ei, ideea de a trimite un mesaj pe hârtie pare ceva SF :)) Aşa că, într-un mod care pare ciudat (dar tocmai de aia fain!) pentru noi, cei mai mari, care am prins faza cu scrisorile şi cu cărţile poştale cu timbru, această iniţiativă are şi o latură educativă deloc de neglijat :)

Apropo, să ştiţi că dacă intraţi pe Cartoon Network şi răspundeţi la întrebare „Care este cea mai distractivă activitate de iarnă şi de ce?” puteţi câştiga sute de premii de sezon, cum ar veni :)

cartoon network felicitare 1

Bucurie pe hartie 04

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)