Cum m-am transformat în Upgrade, unul din personajele BEN 10. Mă rog… :D

Aş vrea să încep aceste rânduri prin a-i mulţumi Florinei Fecioru, cea care a câştigat skateboardul oferit de Cartoon Network, pe care l-am pus la bătaie acilea la mine pe blog. Florina a făcut un gest minunat: a decis să îl doneze pentru ShoeBox. Motiv pentru care îi mulţumesc şi îi spun o vorbă din Maramureşul meu de origine: Dumnezo te-mburde-n rai! Şi, cumva, am simţit că am intrat în atmosfera Crăciunului prin gestul său :)

Când am făcut concursul cu pricina, am promis că o să încerc să mă transform în unul din personajele BEN 10 pe care voi mi le recomandaţi. Am ales Upgrade. Şi pentru că aşa mi-aţi zis voi (inclusiv Florina), dar şi pentru că, desigur, îmi place cum sună :D Am încercat, zic, pentru că e mult mai greu decât aţi putea crede la prima vedere să mă transform din personajul care sunt în viaţa de zi cu zi (căci sunt un personaj, v-aţi prins deja :D) în unul de desene animate.

Aveţi mai jos ce „upgrade” am făcut. A ieşit cât de cât, deşi, desigur, fără explicaţiile de mai sus, nu v-aţi prinde despre ce este vorba :))

upgrade colaj ben 10

Profit de ocazie pentru a vă spune două lucruri:

1. Mâine – adică sâmbătă, 8 noiembrie – între 12.00 şi 16.00, la AFI Palace Cotroceni, puteţi să vă jucaţi cu Omnitrixul, după cum vedeţi în filmarea de mai jos. Ceea ce presupune o coordonare părinte – copil, adică ar fi păcat să nu veniţi cu piticii voştri şi să vă jucaţi un pic :) Eu o să fiu la locul faptei între 12.00 şi 13.00, aşa că vă aştept să ne salutăm reciproc avnatajos :D

2. Noile episoade „BEN 10 Omnivers” pot fi urmărite la Cartoon Network începând cu 3 noiembrie, de luni până vineri, de la 20:05.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum m-am transformat în Upgrade, unul din personajele BEN 10. Mă rog… :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)