Cum m-am transformat în Upgrade, unul din personajele BEN 10. Mă rog… :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aş vrea să încep aceste rânduri prin a-i mulţumi Florinei Fecioru, cea care a câştigat skateboardul oferit de Cartoon Network, pe care l-am pus la bătaie acilea la mine pe blog. Florina a făcut un gest minunat: a decis să îl doneze pentru ShoeBox. Motiv pentru care îi mulţumesc şi îi spun o vorbă din Maramureşul meu de origine: Dumnezo te-mburde-n rai! Şi, cumva, am simţit că am intrat în atmosfera Crăciunului prin gestul său :)

Când am făcut concursul cu pricina, am promis că o să încerc să mă transform în unul din personajele BEN 10 pe care voi mi le recomandaţi. Am ales Upgrade. Şi pentru că aşa mi-aţi zis voi (inclusiv Florina), dar şi pentru că, desigur, îmi place cum sună :D Am încercat, zic, pentru că e mult mai greu decât aţi putea crede la prima vedere să mă transform din personajul care sunt în viaţa de zi cu zi (căci sunt un personaj, v-aţi prins deja :D) în unul de desene animate.

Aveţi mai jos ce “upgrade” am făcut. A ieşit cât de cât, deşi, desigur, fără explicaţiile de mai sus, nu v-aţi prinde despre ce este vorba :))

upgrade colaj ben 10

Profit de ocazie pentru a vă spune două lucruri:

1. Mâine – adică sâmbătă, 8 noiembrie – între 12.00 şi 16.00, la AFI Palace Cotroceni, puteţi să vă jucaţi cu Omnitrixul, după cum vedeţi în filmarea de mai jos. Ceea ce presupune o coordonare părinte – copil, adică ar fi păcat să nu veniţi cu piticii voştri şi să vă jucaţi un pic :) Eu o să fiu la locul faptei între 12.00 şi 13.00, aşa că vă aştept să ne salutăm reciproc avnatajos :D

2. Noile episoade „BEN 10 Omnivers” pot fi urmărite la Cartoon Network începând cu 3 noiembrie, de luni până vineri, de la 20:05.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum m-am transformat în Upgrade, unul din personajele BEN 10. Mă rog… :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)