Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ajutaţi-mă să devin un personaj BEN 10 ca să pot salva Pământul!

Later edit: Pentru că mi-a oferit cea mai de coracon motivaţie, o declar câştigătoare pe Florina Fecioru :) Mulţumesc pentru toate propunerile!

—————

Pământul este sub atac! Extratereştrii de toate naţiile şi din toate colţurile universului au pus ochii pe frumoasa noastră planetă albastră şi s-au gândit că este un loc numai bun pentru un picnic (dap, şi extratereştrilor le place să prăjească un mic, stând la o limonadă :D), ba unii chiar se gândesc să îşi construiască o căbănuţă de vacanţă pe acilea pe la noi. Mare pericol ne paşte, stimabililor…

Nu putem lăsa aşa ceva să se întâmple! Planeta noastră albastră este doar a noastră şi nu îi vom lăsa pe extratereştrii să vină la noi când şi cum au chef! Aşa că ne pregătim să îi întâmpinăm nu cu pâine şi sare, ci cu o apărare devastatoare, ca să îi trimitem înapoi de unde au venit şi să nu mai le vină cheful să ne viziteze.

Apărarea întregii Planete stă pe umerii mei… Şi, ca să pot coordona apărarea Terrei la modul corespunzător, am nevoie să mă ajutaţi. Pentru că, mă înţelegeţi, eu, ca simplu om ce mă aflu (simpatic, desigur, dar extratereştrii nu se uită la asta!), nu sunt în stare să ţin piept invaziei. Aşa că am nevoie de puterile speciale pe care doar Omnitrixul mi le poate oferi.

De aceea vă rog să alegeţi unul din personajele BEN 10 Omnivers, în pielea şi în puterile căruia să intru, ca să, fireşte, salvăm Planeta! Cu rugămintea – nu trebuie să facem rabat de la eleganţă, desigur :D – să încercaţi să alegeţi un personaj cu care să mă identific, adică în care să mă pot transforma cu uşurinţă. Căci – şi aici am vrut să ajung – chiar o să vreau să mă transform în acest personaj, văd eu cum, găsesc eu soluţii, voi doar să îmi spuneţi care ar fi acest personaj. O să mă vedeţi voi cum arăt în pielea personajului, după ce îl alegeţi pentru mine… :D

Şi, pentru că ştiu că este o muncă serioasă de analiză să alegeţi personajul care mi se potriveşte, am şi un premiu pentru voi: câştigătoarea sau câştigătorul va primi din partea mea (mă rog, din partea personajului :D), un skateboard cu BEN 10 (foto mai jos). Aştept propunerile voastre pentru personajul meu DE URGENŢĂ, adică până pe 31 octombrie, ora 23.59, colea jos în comentarii.

Trebuie să ştiţi că mi-am ales şi o echipă, cu care să le ţinem piept extratereştrilor. Şi, pentru că extratereştrii s-ar fi aşteptat să scot la înaintare ceva generali sau ceva super-eroi clasici, m-am gândit (aşa cum face orice mare strateg de oşti) să îi iau prin surprindere şi să îi contra-atac cu nişte forţoşi la care, fireşte, extratereştrii nu s-ar fi aşteptat niciodată: cu bloggeri! Aşa că i-am recrutat în echipa de salvare a Pământului pe Adela Pârvu, Bogdana Dobre, Cătălin Striblea şi pe Claudiu Ciobanu. Ce super-puteri vor declanşa ei împotriva năvălitorilor… ehe asta face parte din arsenalul de surprize pe care l-am pregătit, aşa că o să le vedeţi pe toate la timpul potrivit…

Dragilor, aş vrea să înţelegeţi rândurile de mai sus în cea mai potrivită cheie de interpretare posibilă: este atât de frumos să dăm, măcar din când în când, în mintea copiilor :) Căci doar atunci când uităm să fim copii înseamnă că viaţa noastră este mai tristă şi că ceva nu face bine… Pentru că, nu-i aşa, abia atunci când “a fi mare” înseamnă să uiţi că joaca este una din cele mai frumoase lecţii de viaţă se cheamă că viaţa jocului a devenit, nici noi nu ştim când, jocul vieţii :)

Când am primit provocarea din partea Cartoon Network, care aduce pentru prima oară în România Omnitrixul lui BEN 10, de a mă implica în această campanie de promovare, am ridicat sprânceana a mirare (căci, v-am spus, mi s-a oferit şansa să dau în mintea copiilor; nu că am ieşit vreodată decisiv din acest stadiu :D) şi am zis un “DAAAAAAA” din tot sufletul. Şi, spre marea mea bucurie, la fel au zis şi ceilalţi bloggeri, cărora le-am propus să mă ajute să “salvăm Planeta”. Şi o să ne jucăm, aşa cum ne şade bine şi cum ne place :)

Unul din locurile de joacă în acest sens va fi la Băneasa Shopping City, unde Omnitrixul lui BEN 10 ajunge duminică, între 12.00 şi 16.00. Vă propun să ne vedem acolo, cu mari, cu mici (în special cu cei mici!), ca să vedem dacă am uitat sau nu cum să activăm Omnitrixul şi, măcar pentru câteva secunde, să ne transformăm într-un personaj de desene animate, cu puteri magice :)

Şi vă mai spun că noile episoade „BEN 10 Omnivers” vor putea fi urmărite la Cartoon Network începând cu 3 noiembrie, de luni până vineri, de la 20:05.

La joacă, deci, stimabililor!

chinezu omnitrix

Skateboard Ben 10 (1) (Small)

10 comentarii la “Ajutaţi-mă să devin un personaj BEN 10 ca să pot salva Pământul!

 1. Andreea 28 Reply

  mi se pare potrivit UPCHUCK puternic, …usor de costumat…si nu e cel mai urat…

 2. Monica Reply

  DIAMONDHEAD – e usor de costumat.

 3. Fecioru Florina Reply

  Upgrade clar. te-ai upgradat de la jurnalist offline la blogger online.

 4. Stanescu Ana Maria Reply

  UPCHUCK – iti vine manusa.

 5. Raul Reply

  Daca tot ai mentionat ca ti s-a oferit şansa să dai în mintea copiilor si ai acceptat, cred ca BLOXX ti se potriveste, deoarece si el se transforma in orice.

 6. Anke Reply

  Ditto – e simpatic, zambaret si se poate clona

 7. Spanac Reply

  Waterhazard FTW!

 8. vasile Reply

  bursuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.