1.000 E pentru cel mai bun filmuleţ realizat în cadrul “Samsung Galaxy Tab S – True image Challenge”

Oricine poate face acum un film(uleţ) şi să îl încarce unde pofteşte sufletul său. E una din chestiunile faine de care poţi profita cu toată nebunia asta tehnologică a zilelor noastre, din care, desigur, alegem cu deosebit entuziasm să facem parte :)

Pentru cei care au cât de cât o fărâmă de Spielberg în ei :)), Samsung Galaxy Tab S (are ecran Super Amoled, adică e curcubeu de culori acolo!) vine cu o provocare. Şi un premiu numai bun pe sistemul „ia să îmi acord eu o primă de Sărbători” :D Pentru ca voi să puteţi intra în competiţia „True image Challenge” – căci aşa se numeşte pe numele său provocarea – cu informaţia la purtător, ca să zic aşa, vin cu aceste cuvenite precizări.

1. Fac parte din juriul care va acorda premiul de 1.000 E. Sunt plăcut surprins de încrederea pe care cei de la Samsung România mi-au acordat-o, aşa că promit că voi fi un (în)jurat corespunzător! Adică, bref, o să fiu un adevărat Vlad Ţepeş al criteriilor de jurizare, pe care le voi aplica masiv, dar cu o deosebită atenţie la sentimentele pe care o să mi le transmiteţi cu filmele voastre :)

2. Chiar aş vrea să vă văd pe cât mai mulţi dintre voi că vă încercaţi mâna şi în domeniul filmatului. Jur că am văzut în ultimii ani exemple de oameni care nu ştiau că pot face lucruri excepţionale şi care, abia după ce au încercat marea digitală cu degetul, au realizat că ar putea face isprăvi faine. Poate că şi printre voi sunt creatori de imagine foarte buni, doar că încă nu v-aţi pus chestiunea în acest fel. Aşa că vă invit să faceţi acest experiment, căci nu se ştie niciodată ce aduce frameul, ca să zic aşa :) Şi, poate, cine ştie, cumva o să vă apucaţi de altceva în viaţă…

3. Legat de punctul 2 de mai sus, neapărat vreau să vă atrag atenţia că aveţi o libertate foarte mare pe partea de creaţie. Căci conceptul „True image Challenge” înseamnă că voi puteţi filma cum vreţi acea „true image”. Pentru că fiecare dintre noi vedem lumea în mod diferit, iar „imaginea adevărată” pentru fiecare dintre noi înseamnă o diversitate fabuloasă de perspective, ceea ce îmi place corespunzător la această ispravă :)

4. Aveţi grijă că sunt nişte cerinţe tehnice în ceea ce priveşte realizarea filmelor. Le găsiţi pe toate în Regulamentul competiţiei, pe care vă recomand cu cea mai mare seriozitate să îl citiţi. Eu vă spun, ca să fie şi mai atractivă pentru voi intrarea în concurs, că durata unui film trebuie să fie între 3 şi 7 minute. Adică floare la urechea voastră regizorală, cum ar veni :D

5. Sistemul de competiţie este următorul: până pe 27 noiembrie voi trebuie să faceţi filmuleţele, să le trimiteţi pe adresa office at thepractice.ro, după care pe 28 noiembrie toate filmuleţele se încarcă pe youtube, se lasă la dospit (adică la votul publicului :D) până pe 11 decembrie (cum se potriveşte, chiar de ziua mea… :D), iar pe 15 decembrie se va anunţa câştigătorul premiului de 1.000 E, ales de juriu dintre cele mai votate 10 filme.

Acestea fiind spuse, abia aştept să văd cu ce filme mă loviţi. Ca să am ce juriza şi ca să am de ce mă bucura :) Succes!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “1.000 E pentru cel mai bun filmuleţ realizat în cadrul “Samsung Galaxy Tab S – True image Challenge””

 1. Poți să-mi explici și mie așa, mai pentru necunoscători, cu ce să fie filmulețul?
  Că cerințele alea tehnice se rezolvă, dar habar n-am despre ce să fie filmulețul. Și trebuie filmat musai cu un Galaxy Tab S?
  Mulțumesc!

  PS. Da, am citit regulamentul și nu am înțeles, de aia cer lămuriri :)

   1. Vreau, nu zic nu. Ce înseamnă true image? Adică viața așa cum e ea? O filmare cu viata, natura, tramvaiul care merge, cocalarul care se scarpină in ureche si scuipă seminte?
    Asa, orice?
    Că dacă da, am deja în minte ceva mișto!

 2. Pingback: Răspunsul la întrebarea "de ce scrii atât de mult despre Samsung" - Cristian China Birta

 3. Pingback: Start vot pentru public în concursul “Samsung Galaxy Tab S – True Image Challenge” - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.