Start vot pentru public în concursul “Samsung Galaxy Tab S – True Image Challenge”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am spus cu ceva vreme în urmă că am onoarea de a face parte din juriul concursului “Samsung Galaxy Tab S – True Image Challenge”. Adică, mai pe şleau, o să am şi eu un cuvânt de spus în legătură cu cine ia premiul de 1000 Euro :D Şi o să am de ales dintre clipurile de mai jos. Dar numai după ce voi puteţi să vă uitaţi la clipurile intrate în concurs, şi după ce le votaţi pe cele care vă plac.

V-aş ruga chiar să îmi daţi – aşa, între noi fie vorba :D – nişte indicaţii preţioase legate de clipurile care v-au plăcut în mod special. Mai ales că, vorba aia, eu sunt doar unul şi se ştie încă din vechime că mai multe minţi gândesc mai bine decât una singura, deşi doar una singura va lua decizia finală :))

Aveţi clipurile mai jos. Deci, care vă place?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Start vot pentru public în concursul “Samsung Galaxy Tab S – True Image Challenge””

  1. Daca ne ceri o parere, am o parere. Dupa ce le-am vazut pe toate am ales Robert Neszly. Vis in vis din vis, fețe destepte in culori vintage si celelalte m-au bagat in depresie, toate. Robert Nezly, una m-a facut sa ma simt fericit in 3 minute, culorile, cadreaza foarte frumos primplanurile si peisajele, si scotand spuma din ele, emana buna dispozitie pe fetele lor, nu-i tremura mana pe camera :)). Cred ca asta si-au propus, sa te imbolnaveasca cu bucuria lor. E profi tipul chiar daca nu foloseste multe efecte. Si multe altele…las si pe altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)