26.04.2017

Ce a avut de spus câştigătoarea iPhone 6 de pe blogul meu

Câştigătoarea iPhone 6, oferit de QuickMobile, în urma concursului organizat pe acest prea-frumos blog este Simona-Diana Ursulescu. Din Arad. Cum am zis că, dacă tot i-am făcut o bucurie, să fie bucuria până la capăt :)), l-am rugat pe Daniel (un tip de nota 10 cu steluţă, dar cei care îl cunoaşteţi ştiţi deja asta :D) să fie el mesagerul meu, cel care îi îmnânează telefonul. Ceea ce Daniel a acceptat, sufletist aşa cum îl ştim.

Mai jos aveţi o scurtă filmare cu câştigătoarea în momentul în care a câştigat premiul. Şi o scurtă declaraţie, pe care i-am solicitat-o pe mail :)

iPhone 6 e peste tot zilele astea, de la bloguri, la televizor, e in atentia tuturor. Astazi, iPhone 6 a ajuns si la mine, in Arad. Dupa o prima utilizare cred ca imi pot spune parerea. Primul soc de care l-am avut este faptul ca noul telefon al celor de la Apple este foarte, foarte subtire. Apoi trebuie sa ma obisnuiesc cu designul mai rotunjit, care, cel putin in opinia mea, este mult mai elegant. In plus, ca utilizator de Android pot spune cu sinceritate ca noul sistem de operare beneficiaza de aplicatii mult mai bine concepute si de o calitate mai buna decat a celor din Google Play Store. De spus ar mai fi multe, dar ma asteapta cartea de biologie care se vrea citita. Multumesc inca o data pentru premiul oferit, noul iPhone 6 este intr-adevar un telefon care merita sa fie cumparat. Daca mai aveti nevoie de alte pareri, va stau la dispozitie. Long life Apple :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Codin Maticiuc este un fel de Ratatouille al literaturii române

Singurul loc în care caut „byron” şi vine Adi Despot şi îmi dă un vin!

6 comentarii

 1. marți, 21 octombrie 2014, 09:33

  Felicitari castigatoarei :)

  Răspunde
 2. marți, 21 octombrie 2014, 10:05

  Ce bucuroasa este ! Si eu sunt atunci cand vad ca astfel de concursuri sunt ”pe bune”. Si eu am castigat o data deci chiar nu e o pacaleala.

  Răspunde
  • marți, 21 octombrie 2014, 13:45

   Cum dreaqu să nu fie pe bune? La mine?! Au zis unii că o să aranjez şi nuş ce, nişte păcătoşi, desigur. Păi la ce bucurie i-am făcut Simonei, cum să nu las eu soarta să decidă astfel de bucurii? :)

   Răspunde
 3. Anca
  marți, 21 octombrie 2014, 11:13

  Încă puțin și îi fura dragonul ăla telefonu. :)) Unde a fost filmat?

  Răspunde
 4. marți, 21 octombrie 2014, 12:55

  Felicitari Simonei :>

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *