Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ce a avut de spus câştigătoarea iPhone 6 de pe blogul meu

Câştigătoarea iPhone 6, oferit de QuickMobile, în urma concursului organizat pe acest prea-frumos blog este Simona-Diana Ursulescu. Din Arad. Cum am zis că, dacă tot i-am făcut o bucurie, să fie bucuria până la capăt :)), l-am rugat pe Daniel (un tip de nota 10 cu steluţă, dar cei care îl cunoaşteţi ştiţi deja asta :D) să fie el mesagerul meu, cel care îi îmnânează telefonul. Ceea ce Daniel a acceptat, sufletist aşa cum îl ştim.

Mai jos aveţi o scurtă filmare cu câştigătoarea în momentul în care a câştigat premiul. Şi o scurtă declaraţie, pe care i-am solicitat-o pe mail :)

iPhone 6 e peste tot zilele astea, de la bloguri, la televizor, e in atentia tuturor. Astazi, iPhone 6 a ajuns si la mine, in Arad. Dupa o prima utilizare cred ca imi pot spune parerea. Primul soc de care l-am avut este faptul ca noul telefon al celor de la Apple este foarte, foarte subtire. Apoi trebuie sa ma obisnuiesc cu designul mai rotunjit, care, cel putin in opinia mea, este mult mai elegant. In plus, ca utilizator de Android pot spune cu sinceritate ca noul sistem de operare beneficiaza de aplicatii mult mai bine concepute si de o calitate mai buna decat a celor din Google Play Store. De spus ar mai fi multe, dar ma asteapta cartea de biologie care se vrea citita. Multumesc inca o data pentru premiul oferit, noul iPhone 6 este intr-adevar un telefon care merita sa fie cumparat. Daca mai aveti nevoie de alte pareri, va stau la dispozitie. Long life Apple :))

6 comentarii la “Ce a avut de spus câştigătoarea iPhone 6 de pe blogul meu

 1. Tudor Reply

  Felicitari castigatoarei :)

 2. Ioana Reply

  Ce bucuroasa este ! Si eu sunt atunci cand vad ca astfel de concursuri sunt ”pe bune”. Si eu am castigat o data deci chiar nu e o pacaleala.

  • Cristian China-Birta Reply

   Cum dreaqu să nu fie pe bune? La mine?! Au zis unii că o să aranjez şi nuş ce, nişte păcătoşi, desigur. Păi la ce bucurie i-am făcut Simonei, cum să nu las eu soarta să decidă astfel de bucurii? :)

 3. Anca Reply

  Încă puțin și îi fura dragonul ăla telefonu. :)) Unde a fost filmat?

 4. Lucian Branea Reply

  Felicitari Simonei :>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.