Ce a avut de spus câştigătoarea iPhone 6 de pe blogul meu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Câştigătoarea iPhone 6, oferit de QuickMobile, în urma concursului organizat pe acest prea-frumos blog este Simona-Diana Ursulescu. Din Arad. Cum am zis că, dacă tot i-am făcut o bucurie, să fie bucuria până la capăt :)), l-am rugat pe Daniel (un tip de nota 10 cu steluţă, dar cei care îl cunoaşteţi ştiţi deja asta :D) să fie el mesagerul meu, cel care îi îmnânează telefonul. Ceea ce Daniel a acceptat, sufletist aşa cum îl ştim.

Mai jos aveţi o scurtă filmare cu câştigătoarea în momentul în care a câştigat premiul. Şi o scurtă declaraţie, pe care i-am solicitat-o pe mail :)

iPhone 6 e peste tot zilele astea, de la bloguri, la televizor, e in atentia tuturor. Astazi, iPhone 6 a ajuns si la mine, in Arad. Dupa o prima utilizare cred ca imi pot spune parerea. Primul soc de care l-am avut este faptul ca noul telefon al celor de la Apple este foarte, foarte subtire. Apoi trebuie sa ma obisnuiesc cu designul mai rotunjit, care, cel putin in opinia mea, este mult mai elegant. In plus, ca utilizator de Android pot spune cu sinceritate ca noul sistem de operare beneficiaza de aplicatii mult mai bine concepute si de o calitate mai buna decat a celor din Google Play Store. De spus ar mai fi multe, dar ma asteapta cartea de biologie care se vrea citita. Multumesc inca o data pentru premiul oferit, noul iPhone 6 este intr-adevar un telefon care merita sa fie cumparat. Daca mai aveti nevoie de alte pareri, va stau la dispozitie. Long life Apple :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Ce a avut de spus câştigătoarea iPhone 6 de pe blogul meu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)