Ce autograf mi-a dat Dynamo pe cartea lui

Tare îmi mai place viaţa asta a mea de blogger… Unul din motive este că, din când în când, mi se întâmplă nişte chestii, la care doar mă gândeam pe sistemul „ce ar fi dacă ar fi...”cu ceva vreme în urmă. Cel mai mult îmi place întâlnirile cu nişte oameni. Care, după caz, îmi sunt simpatici, dragi, pe care îi respect sau pe care sunt doar curios să îi cunosc. Întâlnirea cu Dynamo a avut câte un pic din toate astea :)

Am văzut cam tot ce a făcut Dynamo, nebuniile sale magice (am spus aici care e faza cu magia, din punctul meu de vedere). De multe ori reacţia mea era ca cea a ardeleanului, care a văzut pentru prima dată o girafă: „aşa ceva nu există” :)) Pentru că ce face el este ceva incredibil. Pentru că ce face el ne arată că omul poate să întindă nişte limite până dincolo de ce credeam că este posibil.

Mi-a plăcut din prima de Dynamo pentru că simţeam cumva că este un băiat de cartier, care nu a uitat niciodată de unde a plecat. Aşa îmi transmitea el, nu ştiu de ce. Şi l-am „lăsat” să îmi spună asta, prin tot ceea ce făcea.

Eu sunt un băiat din Bradford. Care a învăţat să nu aibă un ego mare. Aşa că, dacă nu am ego, nu am cum să fiu dezamăgit„, a răspuns Dynamo, aflat în Bucureşti, la întrebarea unei jurnaliste, care l-a rugat să îi spună dacă a greşit vreodată un truc, dacă a dat-o de gard, ca să mă exprim ca de la peluză. Mi-a plăcut foarte tare răspunsul său, pentru că îmi confirma cumva ceea ce bănuiam că este. Sau, mai bine spus, că vrea să ne arate că este.

L-am rugat să facă o poză cu mine. Şi să îmi dea un autograf pe cartea lui. A acceptat fără probleme. Ba chiar cu zâmbetul pe buze, jucându-şi rolul de băiat pentru care „cartierul” a devenit lumea întreaga.

Noul sezon „Dynamo şi magia imposibilului” începe din 20 octombrie pe Discovery. Şi nu voi rata nici un episod. Again. Pentru că mi-a devenit şi mai simpatic băiatul ăsta din Bradford :D

dynamo bucuresti oct 2014

 

dynamo

 

PS Când Dynamo a spus pe twitter că a ajuns în România, eu l-a rugat ceva. S-a făcut că nu aude… =))

urare dynamo in romania

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ce autograf mi-a dat Dynamo pe cartea lui”

  1. Pingback: Despre magia umana | amprente pe o fereastra digitala

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.