La mulţi ani, doamnă Diana Lupescu, la mulţi ani!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când făceam prea-frumoasa emisiune Brandu lu Chinezu, multe lucruri faine mi s-au întâmplat… Am cunoscut oameni extraordinari, care mi-au dat imense rezerve de energie şi care m-au făcut să înţeleg, poate mai mult decât oricând, că România are nişte oameni fabuloşi, cu care şi prin care mai avem o şansă ca naţiune.

Când Codruţa, producătoarea, mi-a spus „vezi că o să facem interviu cu Diana Lupescu„, am tresărit. Pentru că – deşi sunt de o aroganţă decisivă, mă ştiţi doar! – există anumite personalităţi în faţa cărora mă fâsticesc. De fapt, doar gândul că o să mă întâlnesc faţa în faţă cu asemenea oameni mă emoţionează. Fix aşa mi s-a întâmplat când am făcut emisiunea cu doamna Diana Lupescu. M-am cam fâsticit… :)

Cum a ieşit emisiunea? Bine, nu aveam cum să nu iasă bine, după cum puteţi vedea mai jos. Căci vă invit să vedeţi emisiunea şi să îi uraţi, măcar în gând, un „la mulţi ani” doamnei. Şi să îţi mulţumiţi pentru ce ne-a oferit, pentru ce ne oferă şi pentru ce o să ne ofere de acum înainte.

[Tweet „La mulţi ani, doamnă Diana Lupescu, la mulţi ani!”]

Şi o scurtă biografie a doamnei, semnată de Irina Zlotea, pusă la dispoziţie de departamentul de marketing al Teatrului Nottara, cărora le mulţumesc la modul corespunzător :)Cu menţiunea că sunteţi aşteptaţi la Teatrul Nottara ca să vedeţi spectacolele semnate de Diana Lupescu: “Vacanţă în Guadelupa” de Pierre Sauvil şi Eric Assous, “Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare, “Matrimoniale” de Lia Bugnar, “De dor şi drag, Maria Tănase” şi “Umor, amor, fior de dor… în Bucureşti”, ambele bazate pe scenarii proprii.

diana lupescu 1diana lupescu 2

Diana Lupescu (Small)

Foto: Ciprian Duică

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)