Bruges nu a fost Bruges până nu am ajuns acolo cu doamna sufletului meu :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute am ajuns pentru a treia oară în Bruges. Ţin minte cât de tare m-a pleznit acest oraş la coraconul meu când am ajuns pentru prima dată acolo. Şi nu mă refer neapărat la zona centrală, faină şi aia, ci mai ales la feelingul pe care l-am avut când m-am plimbat pe chei, departe de centru, în oraşul “civil”, ca să zic aşa. Care mi-a transmit un sentiment atât de “acasă” încât mi-e greu să îl descriu în cuvinte pe care măcar să încercaţi să le înţelegeţi :)

Aşa cum mi se întâmplă de fiecare dată când ajung undeva unde mă simt corespunzător, şi când am ajuns prima dată în Bruges parcă nu a fost totul cum trebuie. Pentru că lipsea cineva, căreia – citând nemuritoarelor vorbe din Jerry Maguire – să îi pot spune “you complete me“. Bruges nu a fost Bruges cu adevărat până nu m-am plimbat cu doamna sufletului meu pe acolo. Ceea ce s-a întâmplat, în sfârşit, zilele trecute. Iar oraşul, cu tot ce are el de oferit, a fost, abia acum, complete :)

Aş minţi ca un porcovete să spun că nu am avut emoţii. Căci, deşi făceam pe Gigi Duru când am condus-o pe doamna sufletului meu pe străduţele care mi-au plăcut atât de mult, mă uitam cu coada ochiului la ea şi aşteptam să îi văd reacţia. Abia după câteva minute bune, timp în care doamna mea se încărca de energia aia splendidă a oraşului, am văzut-o că zâmbeşte şi spune: “este extraordinar!“. Moment în care ficatul mi-a crescut cât China, am pus un rânjet pe faţă cât întreaga producţie de fasole româneasă din 1973 şi ne-am bucurat corespunzător de cele trei zile de Bruges :)

Vă daţi seama că am făcut zilioane de poze cu aparatul Canon 70D, pe care l-am avut în teste. Şi iar vă daţi seama că am muncit ca un chinez bătrân să selectez la greu câteva poze, cele de mai jos. Greu. Foarte greu. Dar, mno, riscul meseriei, cum ar veni :))

Ţin să mulţumesc celor de la KLM România, care m-au emoţionat cu dorinţa lor de a face parte din surpriza pe care i-am pregătit-o doamnei sufletului meu. Brand care, fireşte, şi-a luat locul cuvenit în coraconul meu de blogger :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Bruges nu a fost Bruges până nu am ajuns acolo cu doamna sufletului meu :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)