Ce premii puteţi câştiga dacă veniţi astăzi la evenimentul KLM România

Când am anunţat că fac parte cu onor din juriul care o să trimită unul dintre voi într-o excursie în Curacao, nu ştiam că la evenimentul în care se va anunţa fericitul câştigător o să fie rost de altă sumedenie de premii – ca să zic aşa – oferite de KLM România. Adică ştiam, mă rog, că o să fie un eveniment interactiv şi cu multe isprăvi incluse precum TVA, dar abia acum am reuşit să ajung la mail (mno, sunt tot pe drumuri, ce să fac…) ca să văd „găleta” de premii cu care o să fiţi loviţi dacă veniţi în seara asta, de la 18.3o, pe terasa Mall Promenada, Calea Floreasca 246. Pe care premii vi le dau, cu liniuţă ca să le vedeţi mai bine, după cum urmează.

– 300 de pernuţe de gât pentru zbor (ehe, cât de bune sunt când zbori mai mult…) celor care îşi fac fotografii la colţul foto amenajat pe terasa

– machete de avioane, prosoape de plaja şi o geantă de voiaj celor care se înscriu la concursurile care o să aibă loc la locul faptei, cum ar veni (o să fie şi concursuri pentru copii, deci feel free să veniţi cu piticii)

– două bilete de avion în Caraibe pentru cei din zona VIP (you bastards, cei care o să le câştigaţi, cu drag vă spun, desigur :D)

– două bilete la Amsterdam pentru cei care o să voteze la concursul de la faţa locului (o să vedeţi voi ce şi cum)

Acestea fiind spuse, dacă nu v-aţi făcut un program de ăla de musai trebuie să fiţi în altă parte, io zic aşa ca băieţii că nu ar fi rău să veniţi la Mall Promenada, căci nu se ştie niciodată ce avioane o să vi se întâmple, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :D

Şi, desigur, de mâine să fiţi pe fază pe destinaţiadevis.ro pentru nişte oferte speciale KLM.

Event KLM (Small)

 

4 comentarii la “Ce premii puteţi câştiga dacă veniţi astăzi la evenimentul KLM România

 1. Fecioru Florina Răspunde

  Si venim asa sau ca turistii sa trebuie sa ne inscriem undeva ca sa fim asteptati?

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Vii direct locul faptei, colega! O să fim mai mulţi pe acolo, aşa că nu o să ai probleme de… orientare :D

 2. Madalina Iancu Răspunde

  Sper sa ma lase astia de la munca sa „dispar” vreo 2 ore macar. :) Sa-mi tineti pumnii ca nu vreau sa castig in lipsa :) Plus ca nu vreau sa ratez asa o onorabila adunare.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Păi să nu o ratezi, colega! Căci, dacă nu vii, noi o să te ratăm cu distreţea inclusă… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: