Bre, iubăreţi români, păi ne lăsăm noi la greci şi la ciprioţi?

Aşa, ca să vă întărât, ia uitaţi-vă la clasamentul ăsta.

May LoveVille ranking

Păi se poate, stimabililor? Adică noi, românii, fala Carpaţilor şi mândria Dunării cea prea-frumos curgătoare, să îi lăsăm pe greci şi pe ciprioţi să ne bată când vine vorba despre iubăreală? Unde este spiritul vostru de luptă? Unde este dorinţa de a învinge întru slava dragostei de neam, ţară şi cei care ne mai fac cu ochiu din când în când? Cum să îi lăsăm pe greci să ne arate indexul pe sistem de love me tender?

Vă provoc să sunaţi scularea! Pardon my French, ca să zic aşa, dar se potriveşte în context :)) Şi să daţi României de ştire că Bucureştiul a pus mâna pe problemă şi că lansează contra-ofensiva în lupta pentru cel mai iubăreţ oraş. Căci mai avem doar câteva zile în care să arătăm că Bucureştiul este cu adevărat #LoveVille!

Fac apel pe această cale către colegii din Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa să lasă mândria locală şi să îmbrăţişeze pe cea naţională! Căci români suntem toţi! Şi ar trebui să ne iubim aproapele cam cum ne iubim şi mai aproapele, dacă înţelegeţi ce vreau să spun :D

5 comentarii la “Bre, iubăreţi români, păi ne lăsăm noi la greci şi la ciprioţi?

  1. Fecioru Florina Răspunde

    Umbla vorba prin targ ca grecii sunt cei mai buni amanti. Cumva clasamentul asta o fi dovada?

  2. eBogdan Răspunde

    asta e dovada ca grecii au fost si vor fi lenesi in continuare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: