Astăzi vă provoc să fiţi sentimentalo-curajoşi! Dau şi un premiu, fireşte :D

A-ţi mărturisi public dragostea este ceva foarte greu de făcut. Nu neapărat pentru că îţi asumi ce spui tu acolo (deşi şi asta este greu…), ci mai ales pentru că, în esenţă, dragostea unuia pentru celălalt este ceva ce ţine de coracon, ceva ce se manifestă în privat, nu aşa pe toate gardurile, cum ar veni :))

Totuşi, există anumite momente când vrei să spui lumii că eşti binecuvântat cu un noroc formidabil. Nu ca să te lauzi, căci este un mare păcat să te lauzi cu aşa ceva. Ci ca să arăţi tuturor că astfel de lucruri minunate se întâmplă. Că speranţă există. Şi că, indiferent dacă eşti slab sau gras, urât sau aproape frumos, indiferent de cum eşti, nu te ascunde, arată-te aşa cum eşti, sigur există cineva care să te placă aşa cum eşti :)

[Tweet „Astăzi vă provoc să fiţi sentimentalo-curajoşi!”]

Şi să împărtăşiţi cu noi un moment în care v-aţi arătat dragostea pentru persoana iubită. Poate fi sub forma unui comentariu sau, dacă vreţi, o fotografie (cei mai curajoşi mi-o pot trimite pe cristi.china pe gmail.com, o pun acilea pe blog :D) sau un filmuleţ. Ca să arătaţi că iubiţi şi că iubiţi să arătaţi că iubiţi :))

Vreau să aud poveşti despre cum să arătăm persoanei iubite că este inima şi sufletul nostru. Nu de alta dar sunt printre noi unii care cam uităm să facem de astea… De parcă dragostea este ceva ce luăm de-a gata… De parcă dragostea este ceva pentru care nu trebuie să luptăm… De parcă dragostea nu merită împărtăşită de fiecare dată când avem ocazia :)

Şi, dacă tot vă arătaţi că sunteţi sentimentalo-curajoşi, poate că unii dintre voi o să o facă şi pentru oraşul lor. Căci în continuare puteţi să decideţi voi care este cel mai iubăreţ oraş din România în cadrul #LoveVille powered by Durex.

Ofer şi un premiu curajoşilor: un kit Durex din prezervative şi lubrifiant. Aştept poveştile şi/sau fotografiile voastre până pe 7 iulie, ora 23.59.

pe blog

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)