23.07.2017

Durex vrea să facă primul emoji al sexului protejat. Ce ziceți despre asta?

Treaba stă în felul următor: pentru că pe 1 decembrie este (și) Ziua Mondială de Combatere a Virusului HIV și pentru că nu există un emoji (emoticon, spuneți-i cum vreți) pentru sex protejat, Durex s-a gândit să facă unul. Uite-așa:

Un astfel de emoji îi va face pe tineri să treacă uşor peste stânjeneala de a discuta despre sexul protejat, va încuraja astfel de conversaţii şi va creşte conştientizarea importanţei folosirii prezervativului pentru a preveni transmiterea infecţiilor sexuale, printre care HIV/SIDA. Durex îi îndeamnă pe toţi utilizatorii de reţele sociale să folosească hashtag-ul #CondomEmoji şi să-l răspândească pentru a susţine sexul protejat. Durex speră ca peste 1 milion de useri să participe la acest demers în luna noiembrie şi să susţină astfel cererea oficială care va fi depusă la Unicode pe 1 decembrie 2015, de Ziua Mondială de Combatere a Virusului HIV.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

De ce credeți că sunt jucării de pluș la Muzeul Antipa?

Uite ce vor și ce nu vor românii de la liderii lor

Un comentariu

  1. vineri, 4 decembrie 2015, 12:25

    […] amintiți de #CondomEmoji, campania celor de la Durex pentru un emoji al sexului protejat? Am scris aici, în caz de […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *