Durex vrea să facă primul emoji al sexului protejat. Ce ziceți despre asta?

Treaba stă în felul următor: pentru că pe 1 decembrie este (și) Ziua Mondială de Combatere a Virusului HIV și pentru că nu există un emoji (emoticon, spuneți-i cum vreți) pentru sex protejat, Durex s-a gândit să facă unul. Uite-așa:

Un astfel de emoji îi va face pe tineri să treacă uşor peste stânjeneala de a discuta despre sexul protejat, va încuraja astfel de conversaţii şi va creşte conştientizarea importanţei folosirii prezervativului pentru a preveni transmiterea infecţiilor sexuale, printre care HIV/SIDA. Durex îi îndeamnă pe toţi utilizatorii de reţele sociale să folosească hashtag-ul #CondomEmoji şi să-l răspândească pentru a susţine sexul protejat. Durex speră ca peste 1 milion de useri să participe la acest demers în luna noiembrie şi să susţină astfel cererea oficială care va fi depusă la Unicode pe 1 decembrie 2015, de Ziua Mondială de Combatere a Virusului HIV.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Durex vrea să facă primul emoji al sexului protejat. Ce ziceți despre asta?”

  1. Pingback: #CondomEmoji via Durex a fost un succes! Suntem pe cale să obținem un emoji al sexului protejat - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)