21.04.2017

Casting pentru „Fantoma de la Operă” la Teatrul Ion Dacian!

Sunt mare, mare fan al musicalurilor. Aşa că una din frustrările mele când vine vorba despre România este că avem îngrozitor de puţine opţiuni când vine vorba despre a vedea un musical live. Dar de ăla adevărat, nu gen scenete din operete sau alte de astea. Nu că nu ar fi ok şi aşa ceva, doar că nu e chiar ce îmi trebuie mie, dacă înţelegeţi ce vreau să zic.

Tare m-am bucurat când am văzut anunţul de mai jos. Căci a vedea live and acoustic „Fantoma de la Operă”, cu emoţia de rigoare inclusă, este ceva ce aştept de mult mai multă vreme decât sunt dispus să recunosc public… :)

Daţi şi voi o mână de ajutor la răspândirea informaţiei, cine ştie pe cine o să faceţi fericit că nu a ratat o astfel de ocazie!

Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” organizează în perioada 5-10 iulie casting pentru unul dintre cele mai cunoscute spectacole de musical din lume – „Fantoma de la Operă”, producţie ce va intra în repertoriul instituţiei începând cu stagiunea 2014-2015. Spectacolul va fi montat de regizorul de origine australiană Stephen Barlow şi de o echipă de creaţie alcătuită din artişti români şi străini.

muzical casting

Afis_Casting_Fantoma de la Opera_web

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vă aştept pe Clubul Părinţilor Luminaţi pe Facebook!

Studiu: Renunțarea la programul de lucru 9-17 poate fi riscantă

3 comentarii

 1. miercuri, 25 iunie 2014, 17:44

  Am văzut cândva Filmul Fantoma de la operă, super filmul. Multă sănătate

  Răspunde
 2. marți, 15 iulie 2014, 08:06

  […] de muzicaluri din mine. Căci, după ce am avut bucuria să văd că cei de la Teatrul de Operetă bobinează pe partea asta, uite că văd că şi cei de la Uniter caută actori capabili a fi în stare să o dea a la […]

  Răspunde
 3. miercuri, 14 ianuarie 2015, 12:32

  […] să fie „ce ţeapă mi-am tras singur„. Pentru că acesta este adevărul adevărat. Ştiam de ceva vreme că o să avem bucuria muzicalului „Fantoma de la Operă„. Şi aşteptam cu interes să […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *