O instituţie publică poate face treabă. Dacă vrea, desigur

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am decis să ne implicăm în campania de promovare a plăţii impozitelor şi taxelor cu cardul online prin ghiseul.ro, am făcut-o cu oareşce dubii. Nu în privinţa campaniei în sine, căci tare bine ne-a părut să vedem că o instituţie de stat, în cazul de faţă Direcţia pentru taxe şi impozite a Primăriei Sectorului 3, încearcă să mişte în zona asta şi să iasă din zona ai de confort băltit în care stă, îndeobşte, orice instituţie de stat. Eram oarecum sceptici în ceea ce priveşte rezultatul campaniei.

Ne gândeam atunci că, deşi iniţiativa este lăudabilă, groapa imensă care desparte brandul unei instituţii de stat de mentalul colectiv 2.0 şi nu numai este prea mare ca să poată fi „umplută” de această campanie. Nu ne poate nimeni condamna că am gândit aşa. Cum nimeni nu ne poate condamna că am greşit :)

Căci campania a avut succes. Din toate punctele de vedere. Aveţi mai jos prezentarea rezultatelor ca să vedeţi voi cu ochişorii voştri ce şi cum. Dar, dincolo de rezultatele tehnice, ca să le zic aşa, de cifrele bune, dar seci, mie altceva îmi pare că s-a reuşit: să se arate că o instituţie de stat poate face lucruri atunci când există cineva acolo care vrea să împingă lucrurile înainte. Iar acel cineva în  cazul de faţă a fost Ilie Petre Iulian, directorul executiv – Taxe şi impozite, Sector 3.

Am făcut un interviu cu dânsul. Pe care că recomand să îl vedeţi. Colea mai jos. Pentru că o să vedeţi, din fericire, că există funcţionari care fac lucruri. Din fericire, repet.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “O instituţie publică poate face treabă. Dacă vrea, desigur”

  1. Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire !
    A, nu, stai ca aici e invers :) …un pas mare pentru om, un salt mic pentru omenire. Good job !

  2. Bravo pentru interviu, insa mai trebuie precizat un aspect. Taxele si impozitele pe care le platim se duc intradevar „unde trebuie”. Ce trebuie stiut este ca o parte din bani se duc in bugetele celor de la stat, pentru diferite activitati cum ar fi diverse conferinte, sedinte, etc, delegatii, etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)