Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

O instituţie publică poate face treabă. Dacă vrea, desigur

Când am decis să ne implicăm în campania de promovare a plăţii impozitelor şi taxelor cu cardul online prin ghiseul.ro, am făcut-o cu oareşce dubii. Nu în privinţa campaniei în sine, căci tare bine ne-a părut să vedem că o instituţie de stat, în cazul de faţă Direcţia pentru taxe şi impozite a Primăriei Sectorului 3, încearcă să mişte în zona asta şi să iasă din zona ai de confort băltit în care stă, îndeobşte, orice instituţie de stat. Eram oarecum sceptici în ceea ce priveşte rezultatul campaniei.

Ne gândeam atunci că, deşi iniţiativa este lăudabilă, groapa imensă care desparte brandul unei instituţii de stat de mentalul colectiv 2.0 şi nu numai este prea mare ca să poată fi “umplută” de această campanie. Nu ne poate nimeni condamna că am gândit aşa. Cum nimeni nu ne poate condamna că am greşit :)

Căci campania a avut succes. Din toate punctele de vedere. Aveţi mai jos prezentarea rezultatelor ca să vedeţi voi cu ochişorii voştri ce şi cum. Dar, dincolo de rezultatele tehnice, ca să le zic aşa, de cifrele bune, dar seci, mie altceva îmi pare că s-a reuşit: să se arate că o instituţie de stat poate face lucruri atunci când există cineva acolo care vrea să împingă lucrurile înainte. Iar acel cineva în  cazul de faţă a fost Ilie Petre Iulian, directorul executiv – Taxe şi impozite, Sector 3.

Am făcut un interviu cu dânsul. Pe care că recomand să îl vedeţi. Colea mai jos. Pentru că o să vedeţi, din fericire, că există funcţionari care fac lucruri. Din fericire, repet.

2 comentarii la “O instituţie publică poate face treabă. Dacă vrea, desigur

  1. Ioana Reply

    Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire !
    A, nu, stai ca aici e invers :) …un pas mare pentru om, un salt mic pentru omenire. Good job !

  2. Coman Gabriel Reply

    Bravo pentru interviu, insa mai trebuie precizat un aspect. Taxele si impozitele pe care le platim se duc intradevar “unde trebuie”. Ce trebuie stiut este ca o parte din bani se duc in bugetele celor de la stat, pentru diferite activitati cum ar fi diverse conferinte, sedinte, etc, delegatii, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.