Foarte fain clipul de promovare a Festivalului Cetăţilor Dacice

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De ceva vreme, m-a cam luat valul pe partea de reenactment. Am strâns o mână de oameni care s-ar băga să facem un fel de filială Terra Dacica în Bucureşti, doar că încă nu am reuşit să trâmbiţez convocarea la o primă şedinţă, ca să stabilim ce avem de făcut, căci, fireşte, asta e hobby, iar astea nu prea sunt vremuri prielnice pentru hobby… Dar o face noi!

Apropo de Terra Dacica, puteţi să îi vedeţi în clipul de prezentare a Festivalului Cetăţilor Dacice, care are loc weekendul următor la Ighiu, în judeţul Alba. Vorbeam ieri cu Make, un prieten masiv al culturii din acest judeţ şi ne bucuram amândoi că există un interes foarte mare pentru tot ce se întâmplă acolo, inclusiv pentru acest Festival. Cum dracu să nu te bucuri când auzi aşa ceva, pe bune!?

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)